Darpo.nl - Relatiegeschenken en meer...
Darpo.nl - Relatiegeschenken en meer...

     Een relatiegeschenk zegt meer dan 1000 woorden.


Bel Darpo 043 - 6013030
Contact Darpo Contact
Mail Darpo info@darpo.nl
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Fidget Spinners bedrukken
DP2977
De Fidget Spinner als relatiegeschenk is een verslavend bureau speeltje waarmee u zich kunt concentreren en tot rust komt in alle hectiek, zeg maar anti-stress artikel 2017. Dit product is gemaakt van hoogwaardige stalen lagers voor een maximale duurzaamheid, zodat u alles wat u wenst, kan spinnen. Het product is erg stil, zodat u kunt fidgeten zonder uw collega's, klasgenoten, vrienden of iemand anders te storen. Elke Fidget Spinner wordt geleverd met 4 lagers waarmee u rond kan roteren, zodat u op veel verschillende manieren kunt spelen. Fidget Spinners zijn meer dan alleen een leuk relatiegeschenk.. Ze zijn een geweldig hulpmiddel voor een ieder die zich ooit gespannen of angstig voelt en natuurlijk gewoon een geweldig nieuw gadget. Bedrukt met uw eigen opdruk het give away van 2017.
Maak dit relatiegeschenk compleet en laat ze verpakken in een mooi sight seeing doosje ( extra kosten) en laat ze bedrukken met uw logo (extra kosten)
Informeer bij de klantenservice van darpo naar de mogelijkheden. Ivm de enorme rage zijn niet altijd alle kleuren op voorraad, bel of mail nu voor alle informatie: 0436013030 of verkoop@darpo.nl
aantal 250 500 1000
prijs oa oa oa
opdruk gratis gratis gratis