Darpo.nl - Relatiegeschenken en meer...
Darpo.nl - Relatiegeschenken en meer...

     Een relatiegeschenk zegt meer dan 1000 woorden.


Bel Darpo 043 - 6013030
Contact Darpo Contact
Mail Darpo info@darpo.nl
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Secrid vs Figuretta - cardprotectors bedrukken - RFID
DP2989

Inmiddels zijn er al miljoenen bankpassen voorzien van een NFC-chip. Zoals u met een OV-chipkaart in- en uitcheckt door de pas in de buurt van de terminal te houden, kunt u met deze betaalpas contactloos afrekenen. Om het risico te beperken dat gevoelige informatie door 'hackers' wordt uitgelezen, komt Figuretta met de handige Card Protector op de markt.

Bescherm je pasjes op een stijlvolle manier.

De Figuretta Cardprotector is voorzien van een uniek uitschuifsysteem. Met een simpele vingerbeweging (aan de onderkant van de cardprotector) schuiven de pasjes trapsgewijs uit, zodat je ze gelijk voor het grijpen hebt. Deze vernieuwde portemonnee biedt door de innovatieve aluminium behuizing bescherming tegen Radio Frequency Identification (RFID), tegen het skimmen van je pasjes. Naast het veilig opbergen van 6 pasjes in het schuifcompartiment is er ruimte om andere pasjes zoals een OV-chipkaart, visitekaartjes en bonnetjes netjes op te bergen. 

Pasjes raken niet beschadigd.

De Figuretta Cardprotector is niet alleen een veilig, slim en makkelijk opbergsysteem waarin je jouw bankpasjes veilig kunt opbergen, deze pasjeshouder zorgt er ook voor dat de pasjes netjes en in goede staat blijven. Met de Figuretta PU Cardprotector als relatiegeschenk geef je een innovatieve portemonnee aan uw relaties en of medewerkers dat ook nog eens compact, praktisch, veilig en stijlvol is.


Personaliseringsmogelijkheden Figuretta.

De Figuretta Cardprotector met kunstleder PU-omslag kan op diverse manier voorzien worden van uw eigen tekst en/of logo:

- bedrukken in kleur dmv zeefdruk op PU omslag aan de binnen- en buitenkant of bedrukken van de aluminium houder.

- lasergravure van uw eigen tekst, logo en of persoonsnamen van uw relaties of medewerkers.


Wilt u meer weten over de Figuretta als relatiegeschenk? bel direct met onze klantenservice 043 6013030.

Bekijk meer: lederen Figuretta portemonnee

aantal 30 60 120
prijs 17,95 17,50 16,50