Darpo.nl - Relatiegeschenken en meer...
Darpo.nl - Relatiegeschenken en meer...

     Een relatiegeschenk zegt meer dan 1000 woorden.


Bel Darpo 043 - 6013030
Contact Darpo Contact
Mail Darpo info@darpo.nl
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 Over Darpo

 

Pand.jpg   Mosa.jpgVodafone.jpgWeekend Gezet.jpgHP.jpg

Darpo Reklame bv is ruim 25 jaar een betrouwbare partner op het gebied van promotionartikelen en relatiegeschenken. Onze eigen speciaaldrukkerij met meer dan 20 moderne drukmachines, ontwerpstudio en onze enorme voorraad maken het mogelijk om snel en goedkoop te leveren. Jaarlijks maken 3200 bedrijven gebruik van onze diensten en dat maakt Darpo Reklame bv tot één van de grootste leveranciers in de promotionele sector en beschikt over een eigen textieldrukkerij.

 

Collectie

De op deze website afgebeelde producten zijn met zorg geselecteerd. Het is slechts een kleine greep uit ons meer dan 15.000 artikelen tellende assortiment. Zoekt u een artikel dat u hier niet aantreft, neem dan gerust contact op met onze afdeling verkoop tel. 043 601 30 30 of via email info@darpo.nl. Zij kunnen u vrijwel zeker helpen met het vinden van het door u gewenste product.

 

Showroom

Bezoekt u ook eens onze showroom van 800 m² te Valkenburg in Limburg waar u meer dan 4.000 verschillende artikelen "live" kunt zien. Naast de bekende artikelen zoals balpennen, aanstekers, calculators en klokken vindt u hier ook een complete textiel-shop van topmerken zoals: Hanes, US Basic, Slazenger en James Harvest, maar ook vanaf augustus onze kerstshow met de meest originele ideeën. Verder leveren wij ook zeer exclusieve design-artikelen van Guzzini, Waterman, Marksman, MagLite, Menu, Rituals, Bocuse, Jamie Oliver en vele anderen.

Bestellingen

Voor orders met bedrukking in uw eigen huisstijl hebben wij een bruikbaar opdrukvoorbeeld nodig. Uw logo en/of tekst opmaken en bewaren in Adobe Illustrator.eps of Adobe Illustrator.ai bestand. Tevens alle gebruikte letters aanleveren of omzetten naar lettercontouren. Kleuren alleen Pantone PMS gebruiken (met uitzondering van full-colour drukwerk). Indien dit niet mogelijk is, stuur dan een kleurenstaal per post of email. De daarbij behorende PMS-kleur wordt dan zo nauwkeurig mogelijk voor u benaderd. Alleen dan is uw voorbeeld grafisch te gebruiken. Als het juiste materiaal niet beschikbaar is, maken wij de werktekening tegen de kostprijs van € 44,00 p/u. Order met tekst, zonder voorkeur van lettertype worden door ons naar eigen inzicht verwerkt.

 

Ontwerp ter goedkeuring

Enkele dagen na ontvangt van uw opdracht krijgt u van ons een ontwerp ter goedkeuring (OTG). Hierin wordt het bestelde artikel getekend en uw bedrukking vermeld qua tekst, grootte, kleur en plaats van opdruk. Wij verzoeken u deze zeer zorgvuldig te controleren en bij akkoordbevinding dit schriftelijk aan ons mede te delen, en bij constatering van onjuistheden direct contact met ons op te nemen.

 

Mosa.jpg Vodafone.jpg HP.jpg Weekend Gezet.jpg Frijns.jpg

 

Instelkosten

Naast de artikelprijzen en drukkosten staan bij elk artikel instelkosten vermeld. Instelkosten zijn de kosten voor het drukklaar maken van de bedrukkingsmachines, het inkt mengen in de door u gewenste kleur(en), het schoonmaken van de machines, zetwerk en vervaardigen van speciale films. Instelkosten worden altijd berekend per opdracht, per kleur opdruk, per tekst/motief en per verschillend artikel.

  Tampoprint.jpgTextieldruk.jpgZeefdruk.jpgetsen.jpgronddruk.jpgBorduren.jpg
   Tampoprint       Textieldruk      Zeefdruk          Etsen              Ronddruk        Borduren
 

 

PMS Kleuren gratis

Voor het mengen van een speciale kleur of het maken van een Pantone kleur worden geen extra kosten berekend. Wij trachten de gewenste kleur zo goed mogelijk te benaderen maar zijn afhankelijk van de kleur van de ondergrond, het te bedrukken materiaal en de te gebruiken druktechniek. Klik hier voor een PMS-kleur

 

Opdruk

Indien bij een artikel vermeld is "inclusief gratis opdruk" dan wordt hiermee bedoeld 1 opdruk van 1 kleur op 1 kant van een gelijkend motief en indien druktechnisch mogelijk. Rasters, foto's, PMS-kleuren, fijne lijnen, lichte kleuren op donkere achtergrond altijd eerst in overleg. Bij "gratis opdruk" worden wel altijd instelkosten berekend.

 Tampon darpo.jpg  Textieldruk preuvenetour.jpg  Zeefdruk mints.jpg  etsenbalpen.jpg  borduren pet.jpg

                                 Tampoprint            Textieldruk         Zeefdruk            Etsing                 Borduren

 

Productie

Darpo Reklame bv houdt zich het recht voor 10 % meer of minder te leveren van de overeengekomen hoeveelheid en te factureren volgend de werkelijke levering.


Levertijd

Bijna alle artikelen met opdruk kunnen binnen 2 - 3 weken geleverd worden. tenzij anders vermeld. Spoedorders zijn orders die binnen 10 werkdagen geproduceerd moeten worden. Gaarne in onderling overleg. Natuurlijk moeten wij de goederen wel op voorraad hebben en het moet druktechnisch mogelijk zijn. Vanaf oktober kan de levertijd iets oplopen.


Spoedorder

Indien een order geoffreerd is als spoedorder met een levertijd binnen 10 werkdagen dan is er een toeslag berekend tussen minimaal + 15 % en maximaal + 25 %
In de offerte is dan vermeld: De offerte is als spoedorder gecalculeerd.


Prijzen en orderkosten

Alle prijzen zijn exclusief btw met een minimale orderwaarde van € 360,00 exclusief btw en geheel vrijblijvend. Afnamekorting op aanvraag mogelijk. Model- en prijswijzigingen, alsmede kennelijke drukfouten uitdrukkelijk voorbehouden. Tussentijdse prijswijzigingen mede door valutaschommelingen voorbehouden. Voor orders beneden € 360,00 exclusief btw aan goederen wordt € 8,00 doorberekend. Orders beneden € 175,00 worden tevens belast met € 8,00 administratiekosten.


Betaling

Pro forma bij opdracht, contant bij afhalen, tenzij anders overeengekomen.

Code of conduct 120x54.gif   

 

Code of Conduct DARPO

Wij zijn aangesloten bij de inkooporganisatie SP-ring en als zodanig lid van de branchevereniging PPP-platform. Dit lidmaatschap wordt gezien als een keurmerk richting onze relaties.

 

Darpo Reklame bv werkt met deze gedragscode van de PPP, die is ontwikkeld en bedoeld, om richtlijnen voor professioneel en maatschappelijk verantwoord ondernemen te verschaffen. Als onderneming onderschrijven wij onderstaande gedragsregels en streven wij het volgende na;

 

 1. Ons te houden aan de hoogste normen van professionaliteit, ethiek en integriteit in onze zakelijke, maatschappelijke en persoonlijke activiteiten.
 2. Ons in te zetten voor het bieden van maatschappelijk verantwoorde producten en diensten.
 3. Volledige klanttevredenheid!!
 4. Kennis te delen ter bevordering van het niveau van onze branche
 5. Uitsluitend samen te werken met bedrijven die geen gebruik maken van kinderarbeid, zoals omschreven in de betreffende conventies van de Internationale Arbeidsorganisatie (IAO) en de internationale wetgeving.
 6. Uitsluitend samen te werken met bedrijven die de mensenrechten van haar werknemers en die van haar leveranciers, evenals de voorschriften van de landen waarin zij werken op het gebied van werkgelegenheid respecteren en bevorderen.
 7. Uitsluitend samen te werken met bedrijven die een beleid toepassen dat in overeenstemming is met de lokale en nationale wetten die discriminatie op grond van ras, huidskleur, geloof, leeftijd, nationale oorsprong, sekse of ieder andere toepasselijke grond verbieden bij het aannemen en in dienst hebben van personeel. Alle werknemers dienen waardig en met respect te worden behandeld en het bedrijf mag geen enkele vorm van discriminatie ondersteunen in welk aspect van haar bedrijfsvoering dan ook.
 8. Een betere milieuzorg. Wij bekommeren ons om een veilig milieu en de bescherming hiervan en handelen met respect voor het natuurlijke milieu en de culturen van de landen waar wij of onze leveranciers zijn gevestigd. Wij vragen van onze leveranciers dat zij bij het beheer en uitvoering van hun activiteiten, het milieu in stand proberen te houden en te beschermen.

 Klik hier voor onze certificering van de Europees Code of Conduct

 

Wij verplichten ons ook om:

 1. Minimaal te voldoen aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving.
 2. Waar mogelijk, het lidmaatschap, het beleid, de programma's en activiteiten van de vereniging te ondersteunen en te bevorderen.
 3. Permanente scholing na te streven om persoonlijke en carrière groei te realiseren.
 4. Deze gedragscode toe te passen en uit te dragen.

 

Darpo Milieuplan

Klik hier voor het milieuplan van Darpo Reklame bv.


Leveringsvoorwaarden

Leveringen zijn inclusief verpakking, exclusief verzendkosten en btw. De eenvoudigste en snelste wijze is het afhalen van de door u bestelde artikelen. Mocht dat niet mogelijk zijn dan versturen wij u bestelling met gerenommeerde transportbedrijven. Indicatie van de verzendkosten bij normale verpakkingen: tot 3 kg € 8,00 - tot 5 kg € 9,95 - tot 10 kg € 12,50 - tot 20 kg € 15,00 .

 
 Jassen bedrukken

We hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen en drukken van kwaliteitsproducten.

Bij DARPO Textieldruk kunt u jassen laten bedrukken met uw eigen bedrijfsnaam of logo. Elk lettertype of logo kan gedrukt worden. Bij DARPO Reclame houden wij ons al meer dan 25 jaar bezig met promotion- en relatiegeschenken. In onze eigen drukkerij beschikken wij over 20 moderne drukmachines. Wij werken jaarlijks voor ruim 5000 bedrijven en dat maakt ons tot een van de grootste bedrijven op dit gebied.

Als u jassen wilt laten bedrukken of borduren, vragen wij u om een duidelijk voorbeeld te sturen in Illustrator.eps of Illustrator.ai. Vervolgens maken wij een ontwerp van de jassen ter goedkeuring. Zo bent u ervan verzekerd dat het resultaat geheel zal voldoen aan uw specifieke wensen.

Als u eens wilt zien hoe wij jassen bedrukken moet u eens onze drukkerij bezoeken. Verder beschikken wij ook over een eigen borduuratelier waar wij de jassen borduren.

Wij geloven in het opbouwen van langlopende relaties met onze afnemers door uitsluitend jassen van de hoogste kwaliteit te maken en de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Onze fabriek is uitgerust met de modernste drukmachine, die wordt bediend en onderhouden door ervaren en vakbekwame medewerkers.

Op deze website kunt u alle jassen bekijken die wij kunnen bedrukken. Wij hebben verschillende soorten sweaters in vele verschillende kleuren. In onze zeer ruim opgezette showroom in Valkenburg kunt u ruim 120 verschillende jassen met eigen ogen komen bekijken. Verder beschikken wij over een voorraad van ruim 80.000 stuks in diverse jassen. Er is altijd een jas voor u die bedrukt kan worden zoals u dat wenst. 
 Softshell jassen bedrukken met logo

Wat is softshell?

Softshell is de perfekte stof als buitenlaag bij koud en winderig weer. De stof is winddicht en daarom hou je het in combinatie met de juiste isolatielaag van fleece lekker warm. En aangezien het materiaal behoorlijk waterafstotend is, hoef je niet bij ieder buitje je waterdichte jas aan te trekken.
Softshell jassen zijn de beste oplossing als werkkleding. Winddicht, waterafstotend, soepel en sterk en slijtvast.

Het grote voordeel van een softshell ten opzichte van waterdichte kleding (de hardshell) is dat het ademend vermogen veel beter is, terwijl de bescherming tegen wind en eventueel een enkele bui hetzelfde is. Hierdoor is het prettiger om een softshell te dragen wanneer je buiten actief bezig bent als vrijetijd of tijdens werkzaamheden. Bovendien is softshell ook nog een vuilafstotend.

De onderlinge verschillende softshells
Softshells zijn er in vele soorten en uitvoeringen. De grootste verschillen zijn te vinden in de buitenstof en in het winddichte materiaal. Een softshell met een (gladde) buitenstof van geweven microvezel is over het algemeen meer waterafstotend dan een softshell met een buitenstof van fleece
Wat betreft het winddichte materiaal zijn er grofweg drie soorten te onderscheiden - met winddichtheid, waterafstotendheid en ademend vermogen als variabelen:

1. De 100% winddichte soft shell van Craft en Kariban. Deze zijn over het algemeen meer waterafstotend dan de niet 100% winddichte, maar het ademend vermogen is minder dan bijvoorbeeld de merken US BAsic en Slazenger softshell.

2. De windwerende materialen van de merken B&C softshells. Deze zijn minder winddicht en minder waterafstotend, maar hebben wel een veel beter ademend vermogen dan de 100% winddichte. Deze zijn dus zeer geschikt als werkkleding of actieve sporten.

3. De bijna winddichte materialen (zoals Elevate en Craft). De beste combinatie van de eerste twee softshells. Het ademend vermogen is beter dan de eerste soort, en de winddichtheid en waterafstotendheid is beter dan de tweede soort.

U kunt dus uiteindelijk kiezen voor die combinatie van buitenstof en winddicht materiaal die het beste voldoet aan de eisen die u aan uw werkkleding stelt. Maak uw werkkleding compleet door deze mooi te laten borduren of bedrukken door Darpo, want wij zijn als eerste drukkerij erin geslaagd softshell jassen te borduren met behoud van winddichtheid en waterdichtheid. Softshell heeft de toekomst t.o.v. fleece omdat het aanzienlijk meer toepassingen kent.

Bekijk ons aanbod hier, bovendien met gratis borduren.

Softshell jassen.jpg


Wilt u softshell jassen laten bedrukken of borduren. Dan bent u aan het juiste adres bij darpo.nl

Informeer direkt voor de speciale prijzen en de acties van gratis borduren op alle softshell jassen.

 
 Stempotlood Verkiezingen

Voor de verkiezingen  kunt u weer gebruik maken van de rode stempotloden. Een rood potlood met uw eigen opdruk is daarom het beste reclameartikel voor een succesvolle verkiezingscampagne. Bestel hier nu rode potloden met gratis opdruk. Laat de stempotloden bedrukken met uw eigen tekst. Denk ook aan verkiezingen van de personeelsvereniging, gemeenteraadsverkiezingen, verkiezing voor de tweede kamer en alle gebeurtenissen waar iemand gekozen moet worden.

Rood potlood bedrukken.jpgIn Nederland werd het rode potlood, het stempotlood ingevoerd in 1922.  Doordat de kieswet heeft bepaald dat een stem wordt uitgebracht in het rood, moet men gebruik maken van een rood schrijvend potlood. Rood is een kleur wat moeilijk uitwisbaar is op papier, daarrom is er gekozen voor de kleur rood. De laatste jaren is het rode potlood vervangen door de computer. Maar toch blijft het rode stempotlood in gebruik omdat een potlood geen last heeft van stroomuitval, computer storingen etc. Ook maken veel kandidaten bij gemeenteraadsverkiezingen gebruik van een bedrukt stempotlood om als reklameartikel te verspreiden. Bij Darpo worden dan ook veel potloden bedrukt bij de aanloop van de verkiezingen. Besteld met eigen tekst van de kandidaten, partij naam of lijstnummers. Het rode potlood blijft zodoende een rol spelen bij elke verkiezing.

 
Eco website

Darpo wil een begin maken met een beter klimaat.
Met onze ECO-artikelen kunnen wij
een steentje bijdragen om ieder bedrijf "groener" te maken.
Klik hier voor onze ECO-website
 
Netwerken