Vragen? Bel ons:

0436013030

 

Snelle levering !   -   Uitstekende service !   -   Veilig betalen !

 

 

Zoeken A tot Z
Klantenservice
Filter op
Prijs
  1.  
    €0
    €67
    0 -  67
  2.  
  3. -

Kalenders - Agenda's

Reclamekalenders presenteren uw reclameboodschap een jaar lang. Als de reclamekalender op de juiste plaats staat, dan is deze constant in beeld, iedere dag van het jaar, omdat het toch handig is zijn afspraken te checken op een papieren kalender. In ieder gezin hangt wel een kalender waar alle afspraken van de diverse gezinsleden te zien zijn, een gezamenlijke kalender is altijd een welkom relatiegeschenk.

Subcategorieen van Kalenders - Agenda's bij Darpo

Kalender als reclamemiddel online bestellen bij Darpo.

Dit reclameartikel ziet men overal, op iedere plek die men zich voorstellen kan hangt een exemplaar. Op kantoor, in scholen, universiteiten, in het huishouden en noem zo maar op…Een kalender als reclamedoeleinde is daarom uitermate geschikt. Het nut van de reclamekalender zal iedereen duidelijk zijn, je ziet erop welke datum het is, wanneer de vakanties vallen, wanneer welke feestdag is en wanneer men de afspraken erop noteert is het een prima organizer voor in het gezin of op de werkplek. Er is op de kalender ruimte voor een groot te bedrukken vlak, dus iedere keer als er op de kalender gekeken wordt, is uw reclameboodschap duidelijk in beeld. Men kijkt iedere dag minstens een keer op de kalender om zich aan afspraken of verjaardagen te herinneren. Daarom is uw reclame dan perfect in beeld. Iets wat men dagelijks ziet, krijgt een plaats in ons geheugen. Daarom is de kalender bij uitstek het ultieme relatiegeschenk.


De kalender een “persoonlijke touch” geven.

Hierbij is ook een opdruk met foto(s) mogelijk, waardoor u dit product ook als geschenk voor uw medewerkers kunt gebruiken. Gebruik een foto van uw medewerkers en het wordt een heel persoonlijk relatiegeschenk, dat uw medewerkers met veel plezier zullen gebruiken. De verschillende varianten maakt uw keuze in deze productcategorie heel aantrekkelijk. De meest populaire versie is de trio-planner, die per kwartaal aanduidt, zodoende heeft u een groot vlak als ruimte voor uw reclameboodschap. De kalender voorzien van de feestdagen is natuurlijk ook te verkrijgen. Voor onderweg zijn de kleine kalenderboekjes zeer interessante en handige hebbedingetjes. Een kleine suggestie; reclamekalenders vormen een prachtig duo met een wandklok…


Kalender als relatiegeschenk, bedrukt met logo.

Kalenders met uw logo worden met offsetdruk gemaakt, dit is een drukprocede dat ook bij boeken, kranten, tijdschriften en verpakkingen wordt toegepast. Met dit procede wordt uw logo heel precies en in de juiste kleur op de reclamekalender gedrukt. Zodoende kunt u uw eigen kalender produceren en dit resulteert in een perfecte reclamepresentatie, een heel jaar lang, 365 dagen. Zorg ervoor dat de aankoop voor kalenders reeds in de planning zit zodat u als een van de eerste kunt profiteren van dit fantastische reclamemiddel. Met Kerstmis is het ook leuk om een adventskalender cadeau te geven, dit heeft natuurlijk niet de functie van de reguliere kalender, maar is wel heel speciaal om te geven en natuurlijk ook een origineel om te krijgen.

Back to top