Vragen? Bel ons:

0436013030

 

Snelle levering !   -   Uitstekende service !   -   Veilig betalen !

 

 

Zoeken A tot Z
Klantenservice

Etui voor mondkapjes - DP3701

In Nederland is het dragen van een mondkapje (nog) niet verplicht. In de ons omringende landen is of wordt het dragen van mondkapjes wel verplicht.
Hoe lang zal het duren dat het dragen van mondkapjes in Nederland ook verplicht gaat worden?
Dat er veel mensen een mondkapje gaan dragen als er een versoepeling komt van de intelligente lockdown ligt voor de hand.
Dan komt het moment dat je een mondkapje gaat dragen en na 3 of 4 uur moet je het dan gaan verwisselen. Hoe handig is het dan als je een compakt etui bij je hebt met een reserve mondkapje. In ons etui kun je op een makkelijke manier een mondkapje opbergen zonder dat het vies wordt of beschadigd raakt. Opgevouwen is het etui niet groter als een smartphone. Gevouwen is het etui 10,5 x 6,5 cm. Je gebruikt de elastieke oorbanden van het masker voor het sluiten van  het etui. (slim)
Je stopt het eenvoudig in je broekzak, jaszak of tas.

Ga je tweede mondkapje gebruiken kun je gebruikte mondkapje opbergen in legen etui. Je hoeft het gebruiikte mondkapje dan niet weg te gooien of in een openbare prullenbak te stoppen. ( er worden nu al veel weggegooide mondkapjes in het milieu gevonden, dat is natuurlijk niet de bedoeling, slecht voor het milieu en gezondheid. ) Je kunt het etui eenvoudig reinigen met een desinfecterend middel ( min. 70% alcohol )

Dit  etui kan gebruik worden voor het veilig meenemen van een mondkapje of het opbergen van een gebruikt mondkapje.( alleen de elastiekjes met je handen aanraken! )
Uiteraard kunnen we dit mondkapetui bedrukken. Opdruk in maximaal 1 kleur.

Maskerhouder in resistent PP-materiaal. Door zijn compacte formaat kan hij comfortabel in de broekzak of handtas worden bewaard dankzij de originele soort sluiting, die wordt geleverd door de elastieken van het masker (masker niet inbegrepen). Met praktisch vouwsysteem, ontworpen om een snelle toegang tot het masker te verkrijgen. Gemakkelijk te desinfecteren na gebruik en beschikbaar in doorschijnend en effen witte afwerking, ideaal voor bedrukking.

Merk Darpo
Materiaal PP
Afmetingen gevouwen 8,5 x6 x 1 cm.
Gewicht 5 g.
Levertijd in overleg
Bewerking tampoprint
Afmetingen van de bewerking 60 x 45 mm.
Instelkosten € 49,-
Aantal 1000
Prijzen € 0,49
Incl. opdruk 1 kleur € 0,49
Klik op een prijs of maak hieronder een offerte op maat
Prijzen per stuk exclusief instelkosten, verzendkosten en BTW.
Artikelnummer : DP3701
vanaf € 0,29
zonder bewerking
vanaf € 0,29
zonder bewerking

Uw offerte op maat van de Etui voor mondkapjes - DP3701

Via onderstaand formulier kunt u eenvoudig en vrijblijvend een offerte opvragen van bovenstaande Etui voor mondkapjes . Wilt u liever gelijk antwoord, neem dan telefonisch contact met ons op. Onderstaande gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het beantwoorden van uw vragen over deze Etui voor mondkapjes .
   
Upload uw logo!
Logo uploaden
 
Etui voor mondkapjes 1000 x € 0,49 € 490,-
Incl. gratis opdruk 1 kleur 1000 x € 0,- € 0,-
Setupkosten 1 kleur 1 x € 49,- € 49,-
€ 539,-
Dit komt overeen met een stuksprijs van € 0,54
Excl. 21% BTW, excl. verzendkosten
Vragen? Bel onze klantenservice: 043-6013030
Beschrijving Productdetails
Ook iets voor u?
Klanten die dit item kochten, kochten ook
« Terug

Back to top