Vragen? Bel ons:

0436013030

 

Snelle levering !   -   Uitstekende service !   -   Veilig betalen !

 

 

Zoeken A tot Z
Klantenservice

Bestelprocedure

Nadat wij uw aanvraag via de website, per mail of telefonisch hebben ontvangen, of zoals besproken in onze showroom, ontvangt u van ons een aanbieding/offerte.

Na uw akkoord op de offerte plannen wij de opdracht in bij onze ontwerpstudio voor het opmaken van de digitale ontwerp (drukproef) ter goedkeuring. Graag ontvangen wij uw logo en/of tekst in een digitaal bruikbaar bestand. Indien mogelijk, zouden wij graag van u het logo als vectorbestand willen ontvangen (Adobe Illustrator), bij voorkeur in het formaat ai, maar PDF of eps mag ook, mits de fonts zijn omgezet naar contouren.

Enkele dagen na ontvangt van uw opdracht krijgt u van ons een ontwerp ter goedkeuring. Hierin wordt het bestelde artikel getekend en uw bedrukking vermeld qua tekst, grootte, kleur en plaats van opdruk. Wij verzoeken u deze zeer zorgvuldig te controleren (juist telefoonnummer, spelling, naamstelling etc.), en bij akkoordbevinding dit schriftelijk, per mail, aan ons mede te delen en bij constatering van onjuistheden direct contact met ons op te nemen. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor fouten in de bedrukking waarvan door u het ontwerp akkoord is gegeven!

Na uw akkoord op het ontwerp ter goedkeuring gaat de, op de offerte aangegeven, productie/levertermijn in en wordt uw bestelling geproduceerd en klaar gemaakt. Over het algemeen is dit 2-3 weken na akkoord drukproef, tenzij anders aangegeven, of onderling anders afgesproken. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling perfect wordt verzorgd. Uw bestelling wordt verzonden met DHL of onze eigen bezorgservice op de afgesproken bezorgdatum.
Afhalen af drukkerij Valkenburg is in overleg ook mogelijk.Back to top