Vragen? Bel ons:

0436013030

 

Snelle levering !   -   Uitstekende service !   -   Veilig betalen !

 

 

Zoeken A tot Z
Klantenservice

Button: Houd afstand - DP3711

De anderhalvemetersamenleving (ook anderhalvemetereconomie of anderhalvemetermaatschappij) is een voorgestelde ordening van de samenleving waarbij mensen anderhalve meter afstand houden van elkaar. De term wordt gebezigd voor een maatschappij waarbij mensen in de publieke ruimte aan sociale onthouding doen om een epidemie te voorkomen of in te dammen bij het ontbreken van vaccins.

Een anderhalvemetersamenleving maakt het mogelijk dat ook niet-vitale onderdelen van een maatschappij en economie beperkt kunnen functioneren.

Het dragen van de 1,5 M button kan bijdragen tot bewustwording en constante attenderen op de anderhalvemeter afstand houden.

Hiermee zorg je niet alleen voor bewustwording onder collega’s, maar ook aan mensen buiten je bedrijf. Draag deze button op je hemd,trui of jas maar je kunt de button ook bevestigen op je boodschappen- of werktas.

Deze button is een goed product in het “ Welkom terug op kantoor” pakket.
Het :” Welkom terug “ pakket kunt u geheel zelf samenstellen. Denk aan hygiëne gerelateerde items zoals pakje papieren zakdoekjes, desinfecterende wipes en handgel, maar ook vloerstickers voor u bureau, en natuurlijk een leuke mok met iets van “ Welkom terug collega’s “.
Wij helpen u graag met het samenstellen van deze pakketten. Neem contact met op met onze adviseurs en  bel 043 6013030 of mail naar verkoop@darpo.nl

Merk Darpo
Materiaal Metaal
Diameter 56 mm.
Levertijd uit voorraad
Aantal 500
Prijzen € 0,47
Klik op een prijs of maak hieronder een offerte op maat
Prijzen per stuk exclusief instelkosten, verzendkosten en BTW.
Wegens aanhoudende prijsstijgingen op diverse vlakken, schommelen de prijzen wekelijks.
Vraag een offerte aan voor de actuele, juiste prijzen.
Artikelnummer : DP3711
vanaf € 0,31
zonder bewerking
vanaf € 0,31
zonder bewerking

Uw offerte op maat van de Button: Houd afstand - DP3711

Via onderstaand formulier kunt u eenvoudig en vrijblijvend een offerte opvragen van bovenstaande Button: Houd afstand. Wilt u liever gelijk antwoord, neem dan telefonisch contact met ons op. Onderstaande gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het beantwoorden van uw vragen over deze Button: Houd afstand .
Button: Houd afstand 250 x € 0,47 € 117,50
€ 117,50
Dit komt overeen met een stuksprijs van € 0,47
Excl. 21% BTW, excl. verzendkosten
Vragen? Bel onze klantenservice: 043-6013030
Beschrijving Productdetails
Ook iets voor u?
Klanten die dit item kochten, kochten ook
« Terug

Back to top