Vragen? Bel ons:

0436013030

 

Snelle levering !   -   Uitstekende service !   -   Veilig betalen !

 

 

Zoeken A tot Z
Klantenservice

Darpo - Verduurzaming

Richting een duurzame toekomst

Zonnepanelen

Als bedrijf hebben we recentelijk een aantal initiatieven vervuld om onze inzet voor duurzaamheid te versterken en onze ecologische voetafdruk te verkleinen. We hebben niet alleen zonnepanelen geïnstalleerd op het dak van ons hoofdkantoor, maar hebben ook geïnvesteerd in technologieën zoals warmtepompen om ons energieverbruik te verminderen en onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te verminderen.

Zonnepanelen Darpo

Een duurzaam wagenpark

Met trots hebben we een innovatief laadpunt geinstalleerd voor ons wagenpark van hybride en elektrische voertuigen. Dit laadpunt maakt gebruik van duurzame energiebronnen om de voertuigen op te laden. Deze slimme laadpaal biedt niet alleen een efficiënte manier om onze CO2-uitstoot te verminderen, maar dient ook als een tastbaar symbool van ons streven naar een groenere toekomst.

Laadpunt Darpo

Onze bijdrage aan biodiversiteit

Door de opbrengsten van onze energiebesparende initiatieven te gebruiken, hebben we een partnerschap aangegaan met organisaties in Oeganda om bomen te planten en de biodiversiteit te herstellen. Met meer dan 1000 bomen al geplant en nog veel meer op de planning, hebben we een tastbaar verschil gemaakt in het bevorderen van een gezonder ecosysteem en het compenseren van onze koolstofvoetafdruk.

Door middel van deze projecten en investeringen streven we ernaar om een positieve impact te hebben op het milieu en een duurzamere toekomst te creëren.

Duurzame relatiegeschenken

Ontdek onze groene relatiegeschenken! Bij Darpo zijn we toegewijd aan het bieden van niet alleen kwalitatieve, maar ook duurzame opties voor uw relatiegeschenken. Bekijk de categorie "Duurzame Relatiegeschenken" voor ons aanbod mileuvriendelijke relatiegeschenken. De producten zijn netjes onderverdeeld in verschillende thema's en categorieen zodat u gemakkelijk een passend relatiegeschenk kunt vinden. Van gerecyclede pennen tot biologisch afbreekbare waterflessen, elk geschenk in onze collectie straalt verantwoordelijkheid uit. We geloven dat een geschenk niet alleen de ontvanger moet verblijden, maar ook onze impact op het milieu moet minimaliseren.

Bezoek onze "Eco, groen, duurzaam, recycled" door op de link te klikken, of linksboven in het menu. Ontdek een wereld van duurzame opties die zowel goed zijn voor de ontvanger als voor de planeet.

GreenconceptGC banner

In het jaar 2023 heeft Darpo een nieuwe website gelanceerd. Greenconcept biedt diverse fair trade producten aan met een groen karakter. Onze relatiegeschenken variëren van plantaardige waterflessen en jute tote bags tot gerecyclede pennen. Duurzaamheid betekent voor ons niet alleen dat het product een natuurlijke oorsprong heeft, maar ook dat het een lange levensduur heeft. Een duurzaam cadeau heeft ten tweede een groot voordeel: het is gemaakt van interessante, originele materialen. De producten die wij aanbieden zijn bijvoorbeeld gemaakt van biobased materialen zoals koffiedik, tarwestro, maïsafval, steenafval en organisch katoen. Ontdek alle producten in onze webshop en draag bij aan een groenere toekomst! Klik hier


Back to top