Vragen? Bel ons:

0436013030

 

Snelle levering !   -   Uitstekende service !   -   Veilig betalen !

 

 

Zoeken A tot Z
Klantenservice
Filter op
Prijs
 1.  
  €0
  €32
  0 -  32
 2.  
 3. -

Waterflessen

Artikelen 1 tot 24 van 67

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

 • Mepal waterfles Ellipse bedrukken.
   

  DP2740

  Mepal waterfles Ellipse bedrukken.

  vanaf € 7,75
  zonder bewerking
 • Waterfles met infuser voor fruit 500ml
   

  DP2813

  Waterfles met infuser voor fruit 500ml

  vanaf € 4,50
  zonder bewerking
 • Bidon voor kinderen
   

  DP3054

  Bidon voor kinderen

  vanaf € 1,75
  zonder bewerking
 • Waterfles met logo dop
   

  DP3111

  Waterfles met logo dop

  Prijs op aanvraag
 • BE O bottle bedrukte waterflessen
   

  DP3210

  BE O bottle bedrukte waterflessen

  vanaf € 5,75
  zonder bewerking
 • Waterfles Join The Pipe
   

  DP3223

  Waterfles Join The Pipe

  vanaf € 5,08
  zonder bewerking
 • Neopreen flessenkoeler waterfles
   

  DP3776

  Neopreen flessenkoeler waterfles

  vanaf € 3,95
  zonder bewerking
 • Kartonnen waterflesjes met opdruk
   

  DP3896

  Kartonnen waterflesjes met opdruk

  vanaf € 1,-
  zonder bewerking
Vragen? Bel onze klantenservice: 043-6013030

Artikelen 1 tot 24 van 67

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

De duurzaamheidsdiscussie gaat ook aan Darpo Relatiegeschenken niet voorbij. PET is 100% recyclebaar maar het was tot nu toe een uitdaging om gerecycled materiaal te gebruiken voor de vervaardiging van transparante flessen. Daarom bestonden in het verleden R-PET flesjes maar voor een beperkt deel uit gerecycled materiaal. Sinds kort is het technisch mogelijk om PET flesjes te vervaardigen van 100% gerecycled materiaal dat niet alleen voldoet aan de kwaliteitseisen die aan levensmiddelen verpakkingen gesteld worden, maar dat ook nauwelijks te onderscheiden is van nieuw PET materiaal. Aangezien de Co2 uitstoot met 70-80% verminderd wordt door gebruik te maken van 100% R-PET, hebben wij besloten ons assortiment van bedrukte waterflesjes, te beginnen bij de 330ml fles, te vervangen door 100% R-PET. Om onze duurzaamheidsambitie kracht bij te zetten, zullen wij de meerprijs voor de 100% R-PET flessen volledig voor onze rekening nemen. De huidige prijslijst blijft dus gewoon geldig.

Persbericht 24-april 2020:

Kabinet: Statiegeld op plastic flesjes vanaf juli 2021

De invoering van statiegeld op kleine plastic flesjes vindt op 1 juli 2021 plaats, meldt het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat vrijdag. Wie een fles met een inhoud van minder dan 1 liter koopt, moet vanaf die dag rekening houden met 15 cent statiegeld.

Voor grotere flessen blijft het statiegeld 25 cent. Staatssecretaris Stientje van Veldhoven heeft afspraken hierover gemaakt met het verpakkend bedrijfsleven. Deze moeten leiden tot een afname van de hoeveelheid plastic zwerfafval.

De flesjes kunnen ingeleverd worden in supermarkten, op treinstations, bij tankstations langs de weg en via cateraars. De verantwoordelijkheid voor het nieuwe statiegeldsysteem ligt bij de producenten. De maatregelen worden nu al aangekondigd, omdat er ongeveer een jaar nodig is voor de voorbereidingen.

"Producenten van flesjes frisdrank en water zijn verantwoordelijk voor de invoering van het statiegeldsysteem", aldus het ministerie. "Horeca en kleine bedrijven zijn vrijgesteld van de verplichting kleine plastic flesjes in te zamelen."

Het ministerie meldt ook dat jaarlijks dat zo'n 900 miljoen kleine plastic flesjes worden verkocht. Een op de negen zou vervolgens in het milieu belanden. Met deze maatregelen neemt de verkoop van plastic flessen, zowel groot als klein, volgens de inschattingen met 90 procent af.

Stapt u ook over op herbruikbare waterflessen?

Een hervulbare waterfles met logo-opdruk is een goed promotieartikel omdat het praktisch is en herhaaldelijk kan worden gebruikt. Dit betekent dat de ontvanger van de waterfles het logo meerdere keren op de fles zal zien, waardoor de naamsbekendheid en bekendheid toenemen. Bovendien kan het gebruik van een hervulbare waterfles helpen om plastic afval te verminderen, wat de indruk kan wekken dat het bedrijf dat de waterfles promoot, om het milieu geeft. Dit kan een aantrekkelijke kwaliteit zijn voor veel consumenten die milieuvriendelijke bedrijven willen steunen.

Back to top