Vragen? Bel ons:

0436013030

 

Snelle levering !   -   Uitstekende service !   -   Veilig betalen !

 

 

Zoeken A tot Z
Klantenservice

Figuretta Secret Card pasjehouder Card Protector - RFID - DP2989-1

Inmiddels zijn er al miljoenen bankpassen voorzien van een NFC-chip. Zoals je met een OV-chipkaart in- en uit checkt door de pas in de buurt van de terminal te houden, kunt je met deze betaalpas contactloos afrekenen. Om het risico te beperken dat gevoelige informatie door 'hackers' wordt uitgelezen, komt Figuretta met de handige Card Protector op de markt. Bescherm je pasjes op een stijlvolle manier. De Figuretta Cardprotector is voorzien van een uniek uitschuifsysteem. Met een simpele vingerbeweging (aan de onderkant van de cardprotector) schuiven de pasjes trapsgewijs uit, zodat je ze direct voor het grijpen hebt. Deze vernieuwde portemonnee biedt door de innovatieve aluminium behuizing bescherming tegen Radio Frequency Identification ( RFID), tegen het skimmen van je pasjes. Naast het veilig opbergen van 6 pasjes in het schuifcompartiment is er ruimte om andere pasjes zoals een OV-chipkaart, visitekaartjes en bonnetjes netjes op te bergen. De pasjes raken niet beschadigd. De Figuretta Cardprotector is niet alleen een veilig, slim en makkelijk opbergsysteem waarin je jouw bankpasjes veilig kunt opbergen, deze pasjeshouder zorgt er ook voor dat de pasjes netjes en in goede staat blijven. Met de Figuretta PU-kunstleder Cardprotector als relatiegeschenk. Geef je een innovatieve portemonnee aan uw relaties en of medewerkers dat ook nog eens compact, praktisch, veilig en stijlvol is. Personaliseringsmogelijkheden Figuretta; de Figuretta Cardprotector met kunstleder PU-omslag kan op diverse manier voorzien worden van uw eigen tekst en/of logo: bedrukken in kleur dmv zeefdruk op PU-kunstleder omslag aan de binnen- en buitenkant, het bedrukken van de aluminium houder, lasergravure van uw eigen tekst, logo en of persoonsnamen van uw relaties of medewerkers. Wil je meer weten over de Figuretta als relatiegeschenk? bel direct met onze klantenservice 043 6013030. Onderstaande prijzen zijn exclusief drukkosten en exclusief stuksverpakking !!

Bekijk meer: collectie Figuretta

Merk Figuretta
Aantal 30
Prijzen € 17,95
Klik op een prijs of maak hieronder een offerte op maat
Prijzen per stuk exclusief instelkosten, verzendkosten en BTW.
Artikelnummer : DP2989-1
vanaf € 16,50
zonder bewerking
Kleur & varianten
Figuretta Secret Card pasjehouder Card Protector - RFIDFiguretta Secret Card pasjehouder Card Protector - RFIDFiguretta Secret Card pasjehouder Card Protector - RFIDFiguretta Secret Card pasjehouder Card Protector - RFIDFiguretta Secret Card pasjehouder Card Protector - RFIDFiguretta Secret Card pasjehouder Card Protector - RFIDFiguretta Secret Card pasjehouder Card Protector - RFID
Kleur & varianten
vanaf € 16,50
zonder bewerking

Uw offerte op maat van de Figuretta Secret Card pasjehouder Card Protector - RFID - DP2989

Via onderstaand formulier kunt u eenvoudig en vrijblijvend een offerte opvragen van bovenstaande Figuretta Secret Card pasjehouder Card Protector - RFID. Wilt u liever gelijk antwoord, neem dan telefonisch contact met ons op. Onderstaande gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het beantwoorden van uw vragen over deze Figuretta Secret Card pasjehouder Card Protector - RFID .
Datum selecteren
Upload uw logo!
Logo uploaden
 
Figuretta Secret Card pasjehouder Card Protector - RFID 30 x € 17,95 € 538,50
€ 538,50
Dit komt overeen met een stuksprijs van € 17,95
Excl. 21% BTW, excl. verzendkosten
Vragen? Bel onze klantenservice: 043-6013030
Beschrijving Productdetails
Ook iets voor u?
Klanten die dit item kochten, kochten ook
« Terug

Back to top