Vragen? Bel ons:

0436013030

 

Snelle levering !   -   Uitstekende service !   -   Veilig betalen !

 

 

Zoeken A tot Z
Klantenservice

Fulfilment & warehousing

Fulfilment & warehousing:
Omdat we alles in huis hebben
*

Voor wie?
Nationaal, Europees of wereldwijd opererende bedrijven, die promotionele producten in hun marketingbeleid toepassen, komen vaak problemen tegen als het gaat om de juiste toepassing van hun huisstijl en de keuze van producten die bijdragen tot de passende uitstraling van elke organisatie.

Oplossing!
Darpo Reklame bv adviseert u over de uitvoering van een totaalprogramma, doet de inkoop, beheer en is creatief met het samenstellen van een exclusieve collectie relatiegeschenken en meer...

Voordeel:
U voorkomt extra belasting van uw interne organisatie, u maakt gebruik van onze automatisering en opslagcapaciteit. Dit is dus ruimte- en kostenbesparing.

Uw eigen webshop...
Wij hebben een speciale module ontwikkeld waarin niet alleen uw medewerkers online producten kunnen raadplegen en bestellen, u beschikt tevens over de mogelijkheid van budgetbeheersing per gebruiker, ordermanagement, stockcontrol, aanmaken en/of stopzetten van gebruikers, aanvragen van speciale wensen, tailor made producten enz.

Kortom!
Wij nemen al uw zorgen uit handen, er wordt vanuit één punt ingekocht en gedistribueerd, uw huisstijlbewaking is optimaal, levertijden worden verkort en u profiteert van de collectieve inkoop afspraken.

* Productie - drukkerij - magazijn - logistics - software - creativiteit - ervaring

fulfilment en warehousing middels klanten webshopfulfilment en warehousing Darpo

Back to top