Vragen? Bel ons:

0436013030

 

Snelle levering !   -   Uitstekende service !   -   Veilig betalen !

 

 

Zoeken A tot Z
Klantenservice
Filter op
Prijs
  1.  
    €0
    €38
    0 -  38
  2.  
  3. -

Giveaways

Op beurzen en evenementen worden meestal weggevertjes als balpennen en aanstekers uitgedeeld om de eenvoudige reden dat deze reclamemiddelen, bedrukt met logo, gunstig in prijs zijn en zeer effectief. Onderstaand treft u een aantal suggesties aan.

Giveaways, goedkoop online te verkrijgen bij Darpo:

Tijdens grote manifestaties zijn key-cords met logo voor bewaking en bezoekers erg handig. Ook de de standhouders op beurzen delen graag key-cords uit, iedereen is er blij mee, een leuk souvenir met logo. Intussen hebben heel wat ondernemers ontdekt dat dit weggevertje een populair en dankbaar relatiegeschenk is. In onze online-shop vindt u nog veel meer populaire en effectieve weggevertjes zoals bijvoorbeeld sleutelhangers, balpennen, spaarvarkens, flessenopeners, aanstekers en zelfs badeendjes, uiteraard bedrukt met logo naar keuze.

Bedrukte give-aways als reclamemiddel:

Ook als u iets anders zoekt, zoals bijvoorbeeld een baseballcap, om uw zakenrelatie te beschermen tegen de zonnestralen, bent u bij ons aan het goede adres. Ieder artikel kan een gehele metamorfose ondergaan, met de persoonlijke wensen kan het artikel een geheel eigen, opvallend product worden, een zogenaamd juweeltje, met reclame die de aandacht op zich weet te vestigen.
Zeer geliefd zijn ook de give-aways die zich vooral richten op de hele jonge generatie, uiteraard weer bedrukt met eigen logo. Bij kinderen die een cadeautje krijgen tovert u een glimlach op hun gezicht en welke vader/moeder geniet daar niet van?

Weggevertjes laten bedrukken als relatiegeschenk:

Aanstekers met logo zijn ook nog altijd populair, uiteraard bij de roker, maar ook bij de muziekfans, denkt u maar eens aan de bekende song “candles in the wind”. Bij Darpo vindt u altijd de grootste keuze aan “give-aways” die uw relaties dagelijks kunnen gebruiken zoals zaklantaarns, aanstekers, een winkelwagenmuntje. Uw kunt dus op alle fronten reclame maken terwijl de kosten zeer beperkt blijven. Darpo staat bekend om de hoge kwaliteit tegen lage prijs. Mocht u meer informatie willen, onze adviseurs staan ten alle tijden voor u klaar.

Back to top