Vragen? Bel ons:

0436013030

 

Snelle levering !   -   Uitstekende service !   -   Veilig betalen !

 

 

Zoeken A tot Z
Klantenservice

Grote showroom

Bezoek eens onze showroom, waar u meer dan 3800 verschillende artikelen “live” kunt bekijken. Naast de bekende artikelen zoals balpennen, USB sticks, notebooks vindt u hier o.a. een complete textielshop met topmerken als Stella & Stanley, Kariban, Elevate, Fruit of the Loom, Gildan, Craft en nog eens 20 andere kledingsmerken. U kunt niet alleen kijken, maar in de showroom van Darpo Reklame BV kunt u de promotionele kleding ook passen. Zelfs het samenstellen van een kleding set met allel maten om mee te nemen, behoort tot de mogelijkheden. Uniek in Nederland met meer dan 400 kledingstukken om te proberen. Wilt u onze showroom online bezoeken, bekijk dan ons pand hieronder:

Verder in onze showroom zijn er collecties van JBL luidsprekers, Moleskine notitieboekjes, schrijfwaren van Parker, assortiment kookboeken van Jamie Oliver, complete lijn van Rituals en wekelijks update met nieuwe producten vanuit de hele wereld.

Maak nu een afspraak om onze showroom te bezoeken. Bel met een van onze adviseurs op 043 6013030 of mail naar verkoop@darpo.nl

Back to top