Vragen? Bel ons:

0436013030

 

Snelle levering !   -   Uitstekende service !   -   Veilig betalen !

 

 

Zoeken A tot Z
Klantenservice
Filter op
Prijs
  1.  
    €0
    €67
    0 -  67
  2.  
  3. -

Home & Living

Huishoudartikelen van Darpo

De keuken is het hart van ieder huishouden. Maar ook in kantoren, scholen, universiteiten, winkels etc is de kantine de plaats waar medewerkers elkaar ontmoeten. Bedrukte kop en schotels en mokken behoren tot de meest populaire reclameartikelen, omdat deze overal en voor iedere gelegenheid te gebruiken zijn. Nederlanders zijn koffieliefhebbers, dus overal zijn koffiekopjes te vinden. Bij Darpo vindt u een variatie aan designs, kleuren en materialen, uiteraard allemaal uitstekend te bedrukken. Op deze manier trekt u op subtiele manier de aandacht met uw bedrijfslogo met een artikel dat meerdere malen per dag gebruikt wordt. Andere huishoudelijke producten moeten zeker ook genoemd worden, zoals flessenopeners, bestek, bekers etc. Allen zijn duurzame gebruiksproducten die onderdeel zijn van een dagelijkse routine, dus altijd als reclameproduct duidelijk aanwezig zijn.


Huishoudartikelen online bedrukken laten

Nog altijd zijn er in Nederland miljoenen rokers, u kunt hier handig gebruik van maken door de bedrukte asbak als reclamemiddel te gebruiken. Wat uw persoonlijke mening over roken is, is niet aan de orde, het gaat immers om een stukje reclame. Boxen en opbergdoosjes zijn geschikt voor meerder doeleinden. U kunt het gebruiken als broodtrommeltje voor de kinderen, als lunchbox voor volwassenen, uiteraard voorzien van uw bedrijfslogo. Niet alleen kinderen nemen hun boterhammetjes mee naar school, ook volwassenen gebruiken een van huis meegenomen ontbijt en/of lunch. Bij Darpo treft een groot assortiment huishoudartikelen aan, van een cocktailset met opdruk tot een kaasschaaf met opdruk, helemaal naar uw wens uitgevoerd. U doet uw relaties een groot plezier met een van deze artikelen daar deze huishoudartikelen niet alleen zeer functioneel zijn maar ook zeer duurzaam zijn.


Huishoudartikelen bij Darpo bestellen

Ook de veiligheid van uw relaties heeft u hoog in het vaandel staan en daarom zijn er bedrukte rookmelders. Met deze manier van reclame maakt u uw relaties duidelijk kenbaar dat u een ondernemer bent die nadenkt over veiligheid en zijn relaties een warm hart toedraagt. Uiteraard zijn er ook de producten die rechtstreeks te maken hebben met koken zoals zout-peper-kruidenvaatjes of molens. Ook deze artikelen kunnen voorzien worden van uw bedrijfslogo. Er is een ruime keuze aan huishoudartikelen, waaronder echte erecatchers, zodat dit een gespreksthema aan tafel zou kunnen worden. De mogelijkheden van huishoudartikelen zijn legio, je kunt het zo gek niet verzinnen op dit gebied en Darpo kan het leveren. Ons verkoopteam is graag bereid u te informeren over de onbegrensde mogelijkheden van de huishoudartikelen.

Back to top