Vragen? Bel ons:

0436013030

 

Snelle levering !   -   Uitstekende service !   -   Veilig betalen !

 

 

Zoeken A tot Z
Klantenservice
Filter op
Prijs
 1.  
  €0
  €11
  0 -  11
 2.  
 3. -

Handgel

Artikelen 1 tot 24 van 29

Pagina:
 1. 1
 2. 2

 • Handgel
   

  SPT1250014

  Handgel

  vanaf € 0,48
  zonder bewerking
 • Desinfecterende handgel
   

  DP3675

  Desinfecterende handgel

  Prijs op aanvraag
 • Flesje desinfecterende handgel
   

  DP3676

  Flesje desinfecterende handgel

  vanaf € 1,34
  zonder bewerking
 • Handen wassen met handgel.
   

  DP3677

  Handen wassen met handgel.

  vanaf € 1,50
  zonder bewerking
Vragen? Bel onze klantenservice: 043-6013030

Artikelen 1 tot 24 van 29

Pagina:
 1. 1
 2. 2

BRON VAN BACTERIËN: DE HANDEN
Als je onderweg of op reis bent komen je handen vaak in aanraking met bacteriën. Het is belangrijk om regelmatig en goed je handen te wassen met water en zeep. Dat lukt niet altijd. Met deze handgel reinig je de handen met ethanol ( ethyl alcohol ) Aan het product is glycerine toegevoegd dit voorkomt uitdroging van de huid en werkt als vochtinbrengende crèmes. Handig flesje waarvan je het dopje met één hand kunt openen. Inhoud van 50ml.

VOORDELEN:
✓ Compact om mee te nemen in de handtas, rugzak en broekzak ✓ Geen water nodig ✓ Schoon en fris resultaat ✓ Desinfecterende werking ✓ Navulbare PET-flesje

HOE EN WAAR KAN IK DE HANDGEL GEBRUIKEN?​ Je kunt deze handreiniger overal gebruiken omdat je geen water nodig hebt. Breng 3 tot 5 ml aan op de huid en verdeel de gel goed over de huid. Denk ook aan nagels, nagelriemen en huidplooien. De handgel desinfecteerd en geeft je huid een schoon en fris gevoel.

WAAROM IS DIT EEN GOED RECLAME ARTIKEL? Deze flesjes kunnen goed en groot bedrukt worden. Handreinigers zijn nu zeer geliefd. Je kunt inspelen op de behoefte van je medewerkers en relaties. Gratis bedrukt in 1 kleur aan 1 kant.

BONUSINFO: USA CDC (Centers for Disease Control and Prevention) "Als zeep en water niet direct beschikbaar zijn, gebruik dan handreinigingsgels op alcoholbasis of besproeien met min. 60% alcohol "https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/about/prevention-treatment.ht

Back to top