Vragen? Bel ons:

0436013030

 

Snelle levering !   -   Uitstekende service !   -   Veilig betalen !

 

 

Zoeken A tot Z
Klantenservice
Filter op
Prijs
 1.  
  €0
  €12
  0 -  12
 2.  
 3. -

Stoffen mondkapjes

Beste keuze

12 artikel(en)

 • Custom Made stoffen mondkapje
   

  DP3706

  Custom Made stoffen mondkapje

  Prijs op aanvraag
 • Bedrukte mondkapjes Mask type 2.
   

  DP3790

  Bedrukte mondkapjes Mask type 2.

  vanaf € 3,95
  zonder bewerking
 • Mondkapje type 2 bedrukken
   

  DP3806

  Mondkapje type 2 bedrukken

  vanaf € 3,95
  zonder bewerking
 • Bandana mondbescherming
   

  DP3704

  Bandana mondbescherming

  vanaf € 1,95
  zonder bewerking
Vragen? Bel onze klantenservice: 043-6013030

12 artikel(en)

We zijn trots om ons nieuwste product te introduceren: het nieuwe custom made gezichtsmasker met full colour bedrukking.
Het is een echt creatief product om te voldoen aan de nieuwe vraag van promotionele producten.
Op maat gemaakt, wasbaar en herbruikbaar tweelaags gezichtsmasker met elastische oorlussen en full colour gedrukte afbeeldingen. In volwassen maat.
Gemaakt van 100% polyester (140gr / m2) aan de voorkant en zacht 100% katoen (140 gr / m2) aan de binnenkant. OEKO-TEX-stoffen.
Deze gezichtsmaskers worden vervaardigd in Europa en zijn verkrijgbaar met een korte productietijd.

Wij helpen je graag met het ontwerpen van deze Fashion mondkapjes. Deze maskers zijn geen persoonlijke beschermingsuitrusting, het heeft geen eigenschappen om virussen te filteren, maar als je je gezicht bedekt, kan de overdracht van virussen naar anderen worden verminderd. Ook kun je dit stoffen mondmasker wel over een goedgekeurd mondkapje dragen.

Steriliseer het na maximaal 4 uur gebruik! De mondkapjes zijn wasbaar tot 60C. Deze herbruikbare mondkapjes zijn er nu ook in een kindermaat. Deze kindermondkapjes zijn van het zelfde materiaal gemaakt als de volwassen uitvoering. Met een hippe opdruk zullen onze Kids het dragen van een mondkapjes best cool vinden. Het wordt dan zelfs leuk met een bedrukt kindermondkapjes te reizen. Nu kan het gehele gezien zonder problemen in het openbaar vervoer reizen. Ook handig in het vliegtuig of onderweg met de auto in het buitenland. Gebruik geen grote mondkapjes voor kinderen. Bestel voor onze kleine druktemakers kindermondkapjes met een eigentijds ontwerp.

Hergebruik

 • De blauw-met-witte maskers die je overal kunt kopen zijn niet geschikt voor hergebruik. Na het dragen doe je ze in een plastic boterhamzakje dat je dichtknoopt en bij het restafval gooit.
 • Een katoenen niet-medisch exemplaar was je na het dragen op 60 graden op een volledig wasprogramma. Was alleen met wasmiddel, voeg geen wasverzachter toe. Was je handen als je het in de wasmachine hebt gestopt. 
 • Schone mondkapjes bewaar je in een afgesloten schoon plastic zakje of bakje. Het is belangrijk om een schoon en gebruikt mondkapje apart van elkaar te bewaren. Stop ze niet los in je jaszak, broekzak of tas. Dan kunnen virussen zich makkelijk verder verspreiden.
 • Gebruik je er een stukje keukenrol of een dubbel geslagen tissue in, dan eerst goed je handen wassen en daarna een schoon stukje tussen de laagjes van een schoon masker schuiven.

Back to top