Vragen? Bel ons:

0436013030

 

Snelle levering !   -   Uitstekende service !   -   Veilig betalen !

 

 

Zoeken A tot Z
Klantenservice

JBL Go 2 Plus - DP3040-1

U wilt een bluetooth speaker van JBL bestellen en laten bedrukken met uw logo? Vanaf begin 2020 heeft JBL een speciaal model ontwikkeld voor de B2B. Deze speaker is gebaseerd op het bekende en geliefde model JBL GO 2, echter nu in een iets grotere uitvoering en mooier verpakt als een echt relatiegeschenk. Het kartonnen geschenkdoosje kan bovendien voorzien worden van een geheel eigen wikkel ( schuifdoosje) De JBL Go 2 + speaker kan goed bedrukt worden aan de zijkanten in 1 of meerdere kleuren.

Deze nieuwe JBL Go 2 Plus speaker heeft niet alleen groter formaat vormgeving, het nieuwe model heeft ook extra functies gekregen.
Zo is het mogelijk om meerdere speakers te verbinden met uw smartphone.
Het is dus heel eenvoudig om bijvoorbeeld 2 speakers dezelfde muziek af te spelen in een auto, je kamer of tijdens een gezellig feestje.
De JBL Go2 + is goed te bedrukken met uw logo.
Leverbaar in 3 verschillende kleuren: zwart, rood en blauw.

Iedereen zal veel plezier beleven met dit relatiegeschenk van het bekende merk JBL. De winkelwaarde is € 49,99 maar u kunt deze gustiger inkopen bij darpo.nl.
Uw logo is positief in beeld als uw medewerkers of relaties deze draagbare JBl speaker meenemen op vakantie, in de tuin, zwembad, strand of waar dan ook in huis.

JBL Go 2 Plus maakt indruk omdat deze iets groter is dan de standaard JB Go 2 en het geluid klinkt nu nog beter mede doordat de grotere behuizing een nog voller geluid produceert. Voordeel voor u: de prijs voor de bedrukte JBL Go2 Plus is gelijk aan de standaard JBL Go 2 !! Value for money noemen we dat bij darpo.nl

Afmetingen 95 x 80 x 32 mm.
Gewicht 235 g.
Positie van de bewerking zijkant
Afmetingen van de bewerking 25 x 55 mm.
Aantal 100
Prijzen € 23,50
Klik op een prijs of maak hieronder een offerte op maat
Prijzen per stuk exclusief instelkosten, verzendkosten en BTW.
Artikelnummer : DP3040-1
vanaf € 23,50
zonder bewerking
Kleur & varianten
JBL Go 2 PlusJBL Go 2 PlusJBL Go 2 Plus
vanaf € 23,50
zonder bewerking

Uw offerte op maat van de JBL Go 2 Plus - DP3040

Via onderstaand formulier kunt u eenvoudig en vrijblijvend een offerte opvragen van bovenstaande JBL Go 2 Plus. Wilt u liever gelijk antwoord, neem dan telefonisch contact met ons op. Onderstaande gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het beantwoorden van uw vragen over deze JBL Go 2 Plus .
Upload uw logo!
Logo uploaden
 
JBL Go 2 Plus 25 x € 23,50 € 587,50
€ 587,50
Dit komt overeen met een stuksprijs van € 23,50
Excl. 21% BTW, excl. verzendkosten
Vragen? Bel onze klantenservice: 043-6013030
Beschrijving Productdetails
Ook iets voor u?
Klanten die dit item kochten, kochten ook
« Terug

Back to top