Vragen? Bel ons:

0436013030

 

Snelle levering !   -   Uitstekende service !   -   Veilig betalen !

 

 

Zoeken A tot Z
Klantenservice

Waterfles Join The Pipe - DP3223

Bestel als bedrijf of instelling een bedrukte waterfles met een echt goed doel en tegen een normale prijs, zonder extreme winst van de fabrikant !!
Origineler - Goedkoper - Echt goed doel !

Het eerste sociale netwerk van kraanwaterdrinkers met als droom, het bouwen van de langste waterleiding om zo iedereen, overal ter wereld, van schoon drinkwater te voorzien.
Door het aanbieden van herbruikbare flessen en het plaatsen van duurzame drinkwater-tappunten willen we het gebruik van milieuvervuilend voorverpakt bronwater tegen gaan.
Met de verkoop van watertappunten en herbruikbare waterflessen financieren we schoon drinkwater en plastic opruim projecten in ontwikkelingslanden. We delen flessen uit aan schoolkinderen voor betere hygiëne, plaatsen waterpompen in dorpen én organiseren City Clean Ups.

De BOGO-Bottle (Buy One Give One) is een herbruikbare waterfles. Voor iedere BOGO-Bottle die wordt verkocht, wordt een fles aan een schoolkind in een ontwikkelingsland gedoneerd. De fles is BPA-vrij, vaatwasser bestendig en geschikt om mee te nemen naar school, tijdens het sporten of op reis. De fles wordt in Nederland geproduceerd.

De Nairobi Bottle wordt in combinatie met ons clean-up project ingezet om zwerfafval in de sloppenwijken op te ruimen en de kinderen te voorzien van een herbruikbare fles.  De fles is BPA-vrij, vaatwasser bestendig en geschikt om mee te nemen naar school, werk of een festival . De fles wordt in Nederland geproduceerd en draagt bij aan een plastic vrije wereld.

Met de verkoop van City Water pakken we de problematiek van plastic soup bij de bron aan. Wat veel mensen namelijk niet weten, is dat 95% van al het plastic in onze oceanen afkomstig is van slechts 10 rivieren in Afrika & Azië. Daarom organiseren wij, in samenwerking met lokale scholen, City Clean-Ups in grote in Afrikaanse steden om bewustzijn bij te brengen over plastic waste én de straten plastic vrij te houden.

De Amsterdam Bottle is onze nieuwe aanwinst met de typische Amsterdamse grachtenhuisjes en de welbekende Andreas kruisen als design.

De Rotterdam Bottle is onze nieuwe aanwinst en ontwikkeld met de skyline van Rotterdam

De London Bottle is onze nieuwe aanwinst en ontwikkeld met de skyline van London

De Paris Bottle is onze nieuwe aanwinst en ontwikkeld met de skyline van Paris.

Daarbij zijn onze City Water flessen gemaakt van suikerriet, extra duurzaam dus!

Alle Join The Pipe waterflessen hebben dezelfde prijzen.
Klik hier voor de complete prijslijst en personaliseringskosten.

Country of Manufacture Nederland
Aantal 100
Prijzen € 5,50
Klik op een prijs of maak hieronder een offerte op maat
Prijzen per stuk exclusief instelkosten, verzendkosten en BTW.
Artikelnummer : DP3223
vanaf € 5,08
zonder bewerking
vanaf € 5,08
zonder bewerking

Uw offerte op maat van de Waterfles Join The Pipe - DP3223

Via onderstaand formulier kunt u eenvoudig en vrijblijvend een offerte opvragen van bovenstaande Waterfles Join The Pipe. Wilt u liever gelijk antwoord, neem dan telefonisch contact met ons op. Onderstaande gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het beantwoorden van uw vragen over deze Waterfles Join The Pipe .
Waterfles Join The Pipe 100 x € 5,50 € 550,-
€ 550,-
Dit komt overeen met een stuksprijs van € 5,50
Excl. 21% BTW, excl. verzendkosten
Vragen? Bel onze klantenservice: 043-6013030
Beschrijving Productdetails
Ook iets voor u?
Klanten die dit item kochten, kochten ook
« Terug

Back to top