Vragen? Bel ons:

0436013030

 

Snelle levering !   -   Uitstekende service !   -   Veilig betalen !

 

 

Zoeken A tot Z
Klantenservice
Filter op
Prijs
  1.  
    €0
    €84
    0 -  84
  2.  
  3. -

Kantoor - Zakelijk

Het is niet verbazend dat de meeste reclameartikelen op kantoor te vinden zijn. Een van de meest geliefde promotionele artikelen is natuurlijk de balpen en waarschijnlijk ook het eerste artikel dat voor reclamedoeleinden werd gebruikt. Tegenwoordig bestaat op dit gebied een zeer groot scala aan uitvoeringen, functies en kleuren. Een ander zeer populair reclameartikel is het zelfklevende notitieblaadje. U kent het wel, u bent aan het telefoneren en krijgt belangrijke informatie medegedeeld, waarvan u uw collega's op de hoogte wilt stellen. Dan komt zo'n zelfklevend notitieblaadje goed van pas, u plakt het op het beeldscherm en het zal niet vergeten worden. U kunt per blaadje laten bedrukken, zodat uw reclameboodschap steeds weer opduikt!!!

Reclameartikelen voor op kantoor

Dit reclamemateriaal is uiteraard niet uitsluitend op kantoor heel handig, in ieder huishouden kan men dit gebruiken. De diverse notitieboeken zijn zeer populair bij klanten, want iedereen kan het gebruiken. Deze notitieboeken zijn natuurlijk ideaal om uw reclameboodschap op te bedrukken. Verder is de calculator een gewild item, niet alleen op kantoor maar ook op scholen en universiteiten wordt de calculator constant gebruikt. De calculator als reclameartikel is een populair geschenk. Een briefopener is ook een zeer nuttig artikel, door velen niet meer gebruikt maar wordt toch gewaardeerd, vooral de briefopener van hoogwaardige kwaliteit is een waardevol geschenk voor uw relaties. Uiteraard hebben wij ook de goedkopere kunststof briefopener in onze collectie.


De meeste reclameartikelen worden door de werknemers zelf gebruikt maar net de vergaderzalen, ontvangsthal en wachtruimtes zijn de ideale plaatsen om uw reclame tentoon te spreiden. Ook op beurzen en evenementen zijn de pen, potloden, linialen gewaardeerde weggevertjes. Kantoorartikelen zijn dan ook een ideale investering voor uw volgende reclamecampagne. Het bereik is enorm, zowel op kantoor als thuis worden de artikelen uit deze categorie zeer gewaardeerd. Ook voor bedrukte agendas en kalenders kunt u uiteraard bij ons terecht;

Back to top