Vragen? Bel ons:

0436013030

 

Snelle levering !   -   Uitstekende service !   -   Veilig betalen !

 

 

Zoeken A tot Z
Klantenservice

Wielerkleding

2 artikel(en)

 • craft-running-sports
   

  DP9999-craft

  Craft Sportswear

  Prijs op aanvraag
 • runners-warmup-jackets
   

  DP3104

  Runners Warm-up Jacket

  Prijs op aanvraag
Vragen? Bel onze klantenservice: 043-6013030

2 artikel(en)

Bedrijven laten vaak wielerkleding maken met hun eigen logo en in hun eigen bedrijfskleuren om hun merknaam en identiteit te versterken. Door wielerkleding te dragen met het bedrijfslogo en de bedrijfskleuren, kan een bedrijf zich onderscheiden van de concurrentie en zichzelf profileren als een belangrijke speler in hun branche.

Bovendien kan het dragen van wielerkleding met het bedrijfslogo bijdragen aan de teamgeest binnen het bedrijf en de medewerkers aanmoedigen om actief te blijven. Wielerkleding met het bedrijfslogo kan ook dienen als een effectief marketingtool, aangezien het zichtbaar is voor iedereen die de medewerkers of relaties onderweg ziet fietsen.

Custom made wielerkleding van het merk Craft kun je laten maken via Darpo Reklame BV
Als officiele dealer van het wereldberoemde merk Craft verzorgen wij menig wielerteam van de juiste bedrukte kleding. Wij beschikken over diverse sets met pasmaten zodat u de juiste keuze kunt maken bij het bestellen van de juiste maten. Onze ontwerpers zorgen ervoor dat de wielerkleding voldoet aan uw wensen.

Bezoek onze showroom in wielerstad Valkenburg aan de Geul of neem contact op met onze adviseurs en bel direct 0436013030, mailen mag natuurlijk ook. Mail uw vragen naar verkoop@darpo.nl.

Back to top