Vragen? Bel ons:

0436013030

 

Snelle levering !   -   Uitstekende service !   -   Veilig betalen !

 

 

Zoeken A tot Z
Klantenservice
Filter op
Prijs
  1.  
    €0
    €48
    0 -  48
  2.  
  3. -

Lifestyle & Tijd

In deze categorie treft u een heel divers assortiment aan relatiegeschenken aan. De keuze is enorm, van klokken en horloges met opdruk tot zonnebrillen en portemonnees, bij Darpo vindt u gegarandeerd uw ideale relatiegeschenk.

Lifestyle-artikelen laten bedrukken bij Darpo

Elektronische organisatie heeft op alle terreinen een plaats weten te veroveren. Gewekt worden door de wekker(radio) is betrouwbaarder dan te vertrouwen op het kraaien van de haan. Wekkers en klokken worden vaak op een dag bekeken. ’s Morgens is het eerst dat je ziet en ’s avonds ook het laatste waar je op kijkt. Gedurende de dag kijkt men ook meerdere malen op de klok…. is het al tijd voor de lunch, moet ik al naar mijn afspraak, is het al tijd om naar huis te gaan, moet de pasta al uit de pan etc. Klokken als relatiegeschenk zijn niet alleen handig, maar in het dagelijks leven onmisbaar. Tijd is geld….

Mooie klokken met logo als reclameartikel

Mooi gestylde reclameklokken kunnen de eerste indruk van uw relaties, reeds bij het opstaan, ten gunste van uw bedrijf beïnvloeden. Met permanent de blik op de klok is uw reclameartikel een schot in de roos. U kunt ook horloges met opdruk cadeau doen, alleen tijdens het douchen wordt deze even afgedaan, daarom is dit een zeer geliefd reclameartikel. Tegen sluitingstijd een blik op het horloge werpen wordt een groot genoegen, dit horloge met uw logo betekent het einde van kantoorstress en de totale ontspanning thuis. Een positieve associatie dus en dat komt uw reclameartikel te goede. Dit geldt uiteraard ook voor de bureauklok. Door mooi design en een aangepast logo past dit artikel op ieder bureau. Nog snel even iets op tafel toveren na kantooruren wordt ook een stuk gemakkelijker met de keukenklok, omdat u op de seconde precies de tijd voor beetgare pasta kunt timen. Uiteraard zijn er klokken met radiofunctie leverbaar.

Bedrukte klokken kopen tegen gunstig tarief

Bij Darpo vindt u een groot assortiment aan stopwatches, tafelklokken, wandklokken, eierwekkers. wereldklokken, doucheklok/radio, horloges, solarklokken en projectieklokken. Kortom, alles wat met tijd te maken heeft. Om deze categorie verder uit te breiden vindt u in het lifestyle-assortiment ook producten met bedrukt logo zoals een beurs / portemonnee. Wanneer u uw beurs tevoorschijn haalt bij de kassa komt uw stijl en motiefkeuze als relatiegeschenk in iedere omgeving, zoals supermarkt, winkel, restaurant enz, op de juiste manier in beeld. Wij willen u er graag op wijzen dat onze reclame-experts met alle plezier een concept uitwerken en uw ideeën aandragen.

Back to top