Vragen? Bel ons:

0436013030

 

Snelle levering !   -   Uitstekende service !   -   Veilig betalen !

 

 

Zoeken A tot Z
Klantenservice

Dopper

Bedrukte Dopper waterflessen zijn inmiddels zeer geliefd bij een breed publiek. Doppers worden gebruik door jong en oud, en een vertrouwd straatbeeld in Nederland. Bedrijven laten de Doppers bedrukken met hun eigen logo en geven deze aan hun eigen medewerkers of relaties.

Over het merk Dopper
Dopper is een Nederlands bedrijf dat waterflessen produceert, ontwikkeld door Merijn Everwaarts om te werken aan de vermindering van de hoeveelheid plastic wegwerpflesjes. Van deze aan de waterkraan hervulbare fles zijn inmiddels ruim 3 miljoen stuks verkocht. Een groot deel daarvan vonden hun weg als bedrukte relatiegeschenken.

Dopper is in 2010 in Haarlem opgericht met als doel de bewustwording te vergroten met betrekking tot plastic afvalproblemen zoals de plasticsoep. Het is geïnspireerd door het cradle to cradle principe. Dit initiatief wil ook het gebruik van water uit de kraan bevorderen. Een vast deel van de opbrengst gaat naar waterprojecten in Nepal.

Wat is een Dopper?
Dopper is  een duurzame waterflessen die bestaan uit drie delen: de fles, de cup en een geflensde dop. Er zijn verschillende varianten waterflessen:

  • Dopper original (450 ml)
  • Dopper steel (800 ml)
  • Solid steel dopper mini (490 ml)

Wilt een Dopper laten bedrukken?
Dan bent u bij Darpo aan het juiste adres. Darpo Reklame BV is een van de geselecteerde verdelers voor de B2B markt. Bovendien was Darpo de eerste drukker die de Dopper rondom kon bedrukken met uw bedrijfslogo. Kortom: wilt u bedrukte Doppers bestellen? Bel snel met onze klantenservice 043601303.

Bekijk meer: waterflessen met fruitfilters

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Back to top