Vragen? Bel ons:

0436013030

 

Snelle levering !   -   Uitstekende service !   -   Veilig betalen !

 

 

Zoeken A tot Z
Klantenservice

Jamie Oliver

Jamie Oliver is de beroemde TV-kok met de bijnaam: “The Naked Chef”.
Inmiddels heeft Jamie Oliver diverse eigen restaurants, een eigen collectie keukengerei en is schrijver van kookboeken.

Over Jamie Oliver
Jamie Oliver kwam in The River Café voor het eerst in aanraking met televisie. Op een dag kwam er een televisieploeg opnames maken voor de documentaire Christmas at the River Café. De redacteuren van het programma merkten Oliver op. De dag dat het programma op televisie verscheen, kreeg hij meerdere aanbiedingen van televisieproducenten.

Oliver maakte sindsdien verschillende programma's, schreef een aantal kookboeken en werd consultant-chef bij Monte's restaurant in Londen. Ook begon hij het restaurant Fifteen in Londen, waarin vijftien kansarme jongeren een opleiding tot horecaprof kregen. Oliver wil meer soortgelijke restaurants opzetten in Groot-Brittannië, Sydney en New York. Hij opende ook een Fifteen-restaurant in het Oostelijk Havengebied in Amsterdam. Oliver begon een actie voor het verbeteren van de kwaliteit van schoolmaaltijden. Producten van Jamie Oliver hebben een hippe uitstraling en zijn ook zeer geliefd als eigentijds relatiegeschenk voor eigen medewerkers of als relatiegeschenk voor goede relaties van bedrijven.

Relatiegeschenken van het merk Jamie Oliver
Bij Darpo Reklame BV kunt u de gehele collectie Jamie Oliver producten en kookboeken bestellen als relatiegeschenk. De kookboeken kunnen zelfs bedrukt worden met uw logo op de omslag of discreet bedrukt aan de binnenkant. Als kerstpakket kunt u zelf een samenstelling maken van oa Jamie Oliver kookschort, Jamie Oliver kookboek naar keuze, eventueel aangevuld met Jamie Oliver keukengerei.

Samengestelde Jamie Oliver pakketten
Het verkoopteam van darpo.nl kan u adviseren wat voor uw bedrijf het beste Jamie Oliver pakket kan zijn. Voor elk budget is er een leuk pakket. Misschien krijgt u zelfs een uitnodiging van uw relaties om eens een Jamie Oliver gerecht te komen proeven.

10 artikel(en)

 • Jamie Oliver Boek Kerstpakket
   

  DP3965

  Jamie Oliver Boek Kerstpakket

  vanaf € 51,50
  zonder bewerking
 • Jamie Oliver kookboek
   

  DP4020

  Jamie Oliver kookboek

  vanaf € 39,95
  zonder bewerking
Vragen? Bel onze klantenservice: 043-6013030

10 artikel(en)

Back to top