Vragen? Bel ons:

0436013030

 

Snelle levering !   -   Uitstekende service !   -   Veilig betalen !

 

 

Zoeken A tot Z
Klantenservice

JBL

JBL heeft draagbare bluetooth speakers die bedrukt kunnen worden met uw logo. “Laat eens wat van u horen” en verwen uw klanten, relaties en medewerkers met een bedrukte JBL speaker.

Het merk JBL
JBL is een Amerikaanse producent van geluidsapparatuur. Het bedrijf werd in 1946 opgericht door James Bullough Lansing, en draagt zijn initialen. Het bedrijf is vooral bekend door zijn luidsprekers en bijhorende elektronica, nadien aangevuld met producten als portable Bluetooth speakers en car Hi-Fi. JBL is tegenwoordig onderdeel van het bedrijf Harman International Industries.

JBL bluetooth speakers als relatiegeschenk.
Bijna iedereen heeft tegenwoordig een smartphone. Met de bluetooth functie kunt u heel eenvoudig muziek streamen naar de JBL Speakers. Met een JBL bluetooth speaker als  relatiegeschenk bereikt u dus een breed publiek.

Alle JBl speakers zijn mooi verpakt. Strak design en voor iedere bedrijfskleur een bijpassende uitvoering. In een gunstige prijsklasse en zeer geliefd als bedrukt relatiegeschenk zijn de JBL Go en de JBL Clip 2. Compact en makkelijk om mee te nemen, maar wel met een groots geluid.

JBL bluetooth  speakers kunt u ook goed inzetten bij spaarprogramma’s of als bijsluiter in een eindejaarspakket (kerstpakket, foodpakket). JBL is een bekend wereld merk en zal door iedereen zeer gewaardeerd worden.

Bestellen van JBL bluetooth speakers
Wilt u JBL Bluetooth speakers bestellen met een opdruk? Dan bent u bij darpo.nl aan het juiste adres. Darpo Reklame BV is een van de weinige Nederlandse JBL dealers die het assortiment mogen verkopen aan B2B klanten. Darpo bedrukt de JBL producten in eigen huis, zodoende kunt u altijd overleggen hoe u de speakers wilt bedrukken. Neem contact op voor meer informatie, of kom luisteren in onze showroom.

4 artikel(en)

Vragen? Bel onze klantenservice: 043-6013030

4 artikel(en)

Back to top