Vragen? Bel ons:

0436013030

 

Snelle levering !   -   Uitstekende service !   -   Veilig betalen !

 

 

Zoeken A tot Z
Klantenservice

Senz Stormparaplu

Deze paraplu is asymmetrisch van vorm, waardoor hij stormen tot windkracht tien kan doorstaan.

Het verhaal van de Senz Stormparaplu
Het senz° verhaal begint met drie vrienden van de TU Delft die uit pure frustratie met traditionele paraplu’s besluiten om het straatbeeld voorgoed te veranderen. Hun zoektocht naar de ultieme paraplu leidde tot de asymmetrische senz° stormparaplu, die altijd de meest comfortabele positie in de wind vindt, niet omklapt en windbestendig is tot 100 km/h!

De Senz collectie stormparaplu’s:
Senz heeft sinds het ontstaan van hun eerste stormparaplu deze steeds verder ontwikkeld. In de serie die afgeleid is van het eerste model, de Senz Original zijn de volgende uitvoeringen leverbaar:

  • Senz XXL
  • Senz Original
  • Senz Manual – handmatige vouwparaplu
  • Senz Automatic – automatic openen/sluiten

Voor de promotionele markt is de serie Senz Smart ontwikkeld. Deze serie heeft dezelfde asymmetrische vorm, maar is verwerkt met minder luxe onderdelen. Desondanks is de Senz Smart serie, vele malen sterker dan traditionel paraplu’s.
Van de serie Senz Smart zijn de volgende uitvoeringen leverbaar:

  • Senz Smart XL
  • Senz Smart
  • Senz Smart S – lichtgewicht vouwparaplu

Senz paraplu bedrukken?
Senz paraplu als relatiegeschenk? Een Senz stormparaplu bedrukken is het ideale relatiegeschenk voor uw klanten en medewerkers. Laat uzelf zien en maak voortaan een statement met uw relatiegeschenken! Bedrukte Senz paraplu’s met uw bedrijfslogo zijn al mogelijk vanaf 24 stuks. Darpo Reklame BV is specialist in het leveren en bedrukken van Senz stormparaplu’s. Via onze eigen websites www.stormparaplu.nl en www.senz-paraplu.nl kunt u meer informatie opvragen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, e-mail direct naar info@stormparaplu.nl , verkoop@darpo.nl of bel met 043 6013030.

3 artikel(en)

Vragen? Bel onze klantenservice: 043-6013030

3 artikel(en)

Back to top