Vragen? Bel ons:

0436013030

 

Snelle levering !   -   Uitstekende service !   -   Veilig betalen !

 

 

Zoeken A tot Z
Klantenservice
Filter op
Prijs
  1.  
    €0
    €28
    0 -  28
  2.  
  3. -

Mokken

Overal te gebruiken: koffiemokken met uw reclame als dagelijkse metgezel.

Maak gebruik van de voordelen van de vele advertentiemogelijkheden die beschikbaar zijn door het gebruik van koffiekopjes voor uw bedrijf en uw reclamecampagne. In de keuken en woonkamer, maar ook op het werk, bij evenementen en bij een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten hoort het genieten van drankjes er altijd bij. Drinken is gezond en noodzakelijk, samen drankjes aanbieden en genieten is een belangrijk en natuurlijk onderdeel van het dagelijkse sociale gedrag.

Een bedrukte mok of een koffiekope worden niet beschouwd als "wegwerpartikelen" en worden voortdurend gebruikt als reclamemedia. Bewezen populair: print een koffiemok met het logo en overtuig als een dankbaar relatiegeschenk. Veelzijdige ontwerpopties en hoogwaardige materialen, zodat uw logo uitstekend kan worden uitgevoerd. Vertrouw op een bijzonder duurzaam promotieartikel waarmee u op lange termijn de klantloyaliteit aan uw bedrijf duurzaam kunt vergroten - bedruk een koffiemok met een logo.

Bij DARPO kunt u alle voordelen van dit klassieke geschenkartikel gebruiken voor uw doel en uw individuele reclamebeker laten bedrukken. De herbruikbaarheid van dit advertentiemateriaal draagt ​​bij aan een grotere bekendheid van uw merk. Profiteer van uw reclame die volgens studies bijna iedereen graag vastlegt aan een favoriet artikel in het dagelijks gebruik. De kracht van gewoonte zorgt ervoor dat bijna iedereen keer op keer zijn favoriete mok kiest. Mensen gebruiken graag dezelfde mok voor ontbijtkoffie en voor avondthee, op kantoor giet je jezelf bijna automatisch de geliefde warme drank de hele dag in dezelfde mok. Op deze manier kunt u bijna ongemerkt indruk maken op uw relaties. Een hoogwaardig gevoel, een aantrekkelijk ontwerp en een aangename vorm spelen hier een grote rol. Met darpo.nl kunt u kiezen uit verschillende kleuren, vormen en designs precies de koffiemok als promotieartikel dat past in uw huisstijl. We plaatsen uw logo, tekst of slogan op koffiemokken en koffiekopjes, zodat u uw huidige en toekomstige zakelijke klanten keer op keer kunt overtuigen van uw bedrijfsidee. Op maat gemaakt voor uw aktie: Speel met de bereidheid van uw klanten om emotioneel gebonden te zijn door positieve associaties. Kies de perfecte optie uit onze talrijke bekers en mokken om uw bedrijf op de juiste manier in de hoofden van uw klanten te verankeren.

Wilt u met uw promotieartikelen onderstrepen dat uw bedrijf staat voor betrouwbaarheid en kwalitatief hoogstaand werk?

Communiceer dit door bijvoorbeeld onze Senator mokken individueel en effectief te ontwerpen. Wilt u dat uw bedrijf modern en up-to-date is met uw advertentiecampagnes? Of wilt u uw klanten overtuigen van uw creatieve levensstijl? Dan zijn bijvoorbeeld de full colour bekers of een retro emaille beker de reclameproducten die uw geplaatste logo op een zeer pakkende manier uitdragen en de perceptie van uw advertentiedoel in uw zin beïnvloeden. Wij adviseren u graag op het gebied van koffiemokken en voeren uw wensen vakkundig en overtuigend uit. 

Back to top