Vragen? Bel ons:

0436013030

 

Snelle levering !   -   Uitstekende service !   -   Veilig betalen !

 

 

Zoeken A tot Z
Klantenservice

Mondkapje in eigen ontwerp. - DP3715

Mond op mond reclame

We zijn trots om ons nieuwste product te introduceren: het nieuwe custom made gezichtsmasker met full colour bedrukking. Het is een echt creatief product om te voldoen aan de nieuwe vraag van promotionele producten. Op maat gemaakt, wasbaar en herbruikbaar tweelaags gezichtsmasker met elastische oorlussen en full colour gedrukte afbeeldingen. In volwassen maat. Gemaakt van 100% polyester (140gr / m2) aan de voorkant en zacht 100% katoen (140 gr / m2) aan de binnenkant. OEKO-TEX-stoffen. Deze gezichtsmaskers worden vervaardigd in Europa en zijn verkrijgbaar met een korte productietijd. Wij helpen je graag met het ontwerpen van deze Fashion mondkapjes. Deze maskers zijn geen persoonlijke beschermingsuitrusting, het heeft geen eigenschappen om virussen te filteren, maar als je je gezicht bedekt, kan de overdracht van virussen naar anderen worden verminderd. Ook kun je dit stoffen mondmasker wel over een goedgekeurd mondkapje dragen. Steriliseer het na maximaal 4 uur gebruik! De mondkapjes zijn wasbaar tot 60C. Deze herbruibare mondkapjes zijn er nu ook in een kindermaat. Deze kindermondkapjes zijn van het zelfde materiaal gemaakt als de volwassen uitvoering. Met een hippe opdruk zullen onze Kids het dragen van een mondkapjes best cool vinden. Het wordt dan zelfs leuk met een bedrukt kindermondkapjes te reizen. Nu kan het gehele gezien zonder problemen in het openbaar vervoer reizen. Ook handig in het vliegtuig of onderweg met de auto in het buitenland. Gebruik geen grote mondkapjes voor kinderen. Bestel voor onze kleine druktemakers kindermondkapjes met een eigentijds ontwerp.
Vergroot de creativiteit nog verder door de bedrukte mondkapjes te bestellen met een eigen ontworpen geschenkdoosje. Meerprijs doosje op aanvraag.

Als optie zijn leverbaar omhangkoorden met twee haakjes. Eenvoudige bevestiging van uw mondkapje. Handig bij het op- en afzetten van de stoffen mondkapjes.Prijzen en bedrukkingsmogelijkheden hiervoor kunt u opvragen bij onze klantenservice.

Klik hier voor de template van het mondkapje.

Klik hier voor template van het geschenkdoosje .

Bekijk complete prijslijst: klik hier !

Afmetingen 300 x 170 mm.
Bewerking full colour sublimatie
Positie van de bewerking voorkant
Afmetingen van de bewerking 300 x 170 mm.
Instelkosten € 49,-
Aantal 100
Prijzen € 4,25
Incl. full colour opdruk € 4,25
Klik op een prijs of maak hieronder een offerte op maat
Prijzen per stuk exclusief instelkosten, verzendkosten en BTW.
Artikelnummer : DP3715
vanaf € 2,99
zonder bewerking
vanaf € 2,99
zonder bewerking

Uw offerte op maat van de Mondkapje in eigen ontwerp. - DP3715

Via onderstaand formulier kunt u eenvoudig en vrijblijvend een offerte opvragen van bovenstaande Mondkapje in eigen ontwerp.. Wilt u liever gelijk antwoord, neem dan telefonisch contact met ons op. Onderstaande gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het beantwoorden van uw vragen over deze Mondkapje in eigen ontwerp. .
   
Upload uw logo!
Logo uploaden
 
Mondkapje in eigen ontwerp. 100 x € 4,25 € 425,-
Incl. gratis opdruk 1 kleur 100 x € 0,- € 0,-
Setupkosten 1 kleur 1 x € 49,- € 49,-
€ 474,-
Dit komt overeen met een stuksprijs van € 4,74
Excl. 21% BTW, excl. verzendkosten
Vragen? Bel onze klantenservice: 043-6013030
Beschrijving Productdetails
Ook iets voor u?
Klanten die dit item kochten, kochten ook
« Terug

Back to top