Vragen? Bel ons:

0436013030

 

Snelle levering !   -   Uitstekende service !   -   Veilig betalen !

 

 

Zoeken A tot Z
Klantenservice

Padelballen bedrukken met logo - DP3930

Waarom bedrukte padelballen laten maken?

Padel is het laatste jaar enorm populair geworden in Nederland. Dat maakt het ook interessant om reclame te maken via deze nieuwe sport. Bedrukte padel ballen is één van de mogelijkheden om reclame te maken of als relatiegeschenk te geven aan je klanten of medewerkers. Gaat het hele bedrijf naar de Padelbaan voor een bedrijfsuitje? Bestel dan bij darpo.nl bedrukt padelballen met je eigen logo.

Het verschil van padelbal en tennisbal:

Padelballen mogen niet te pluizig of te kaal zijn en moeten een heldere gele gloed hebben. Een padelbal is kleiner dan een tennisbal. De juiste padelbal heeft een diameter tussen de 6,35 en 6,77 cm. met een gewicht van 56g. Daarnaast is de druk per vierkante centimeter lager dan bij een tennisbal. Door de lagere druk beweegt de padelbal dus langzamer dan een tennis bal.Beste interne druk is tussen de 0,55 - 0,83 bar. Speel dus niet met een tennisbal padel, want dan ren je je rot.

Padelbal bedrukken

Bij darpo.nl kunnen we padelballen leveren met een eigen opdruk.
De Padel ballen zijn altijd geel en de opdruk kan in full colour. Drukvlak is maximaal 45 x 25 mm. aan 1 kant. Full colour druk geeft namelijk de beste dekking en minste doordruk van de gele ondergrond. Als de opdruk begint te slijten is het  in veel gevallen tijd om met nieuwe padelballen te gaan spel. De juiste druk is dan uit de ballen geslagen.

Bedrukte padelballen bestellen:

De padelballen zijn bedrukt met aan één kant het merk en aan de andere kant je eigen logo en/of tekst. Fijne kleine details zijn door de structuur van het vilt niet mogelijk. De minimale afname is 135 ballen, die verpakt zijn in 45 geheel transparante tubes van elk 3 stuks. Als alternatief zijn er ook 50 blikken met 4 ballen, in totaal dan minimaal 200 ballen.

Koker met eigen label:

De bedrukte padelballen worden verpakt onder gasdruk in een transparante koker met een hersluitbare deksel. Het is ook mogelijk om de koker te voorzien van een eigen bedrukte label. Dit label kan geheel in full colour bedrukt worden met een eigen ontwerp. Zo kun je het relatiegeschenk nog meer personaliseren met eigen foto's, logo's teksten en informatie over je bedrijf of evenement. Het full color label voor op de koker met padelballen heeft de afmeting 210 x 135 mm. Prijzen voor de uitvoering op aanvraag.

Materiaal Vilt.
Diameter Ø 65 mm.
Levertijd ca. 4-5 weken
Positie van de bewerking 1 kant
Afmetingen van de bewerking ca. 40 x 25 mm. afhankelijk van vorm logo
Diameter van de bewerking 30 mm.
Artikelnummer : DP3930
Prijs op aanvraag
Prijs op aanvraag

Uw offerte op maat van de Padelballen bedrukken met logo - DP3930

Via onderstaand formulier kunt u eenvoudig en vrijblijvend een offerte opvragen van bovenstaande Padelballen bedrukken met logo. Wilt u liever gelijk antwoord, neem dan telefonisch contact met ons op. Onderstaande gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het beantwoorden van uw vragen over deze Padelballen bedrukken met logo .
   
Upload uw logo!
Logo uploaden
 
Padelballen bedrukken met logo 150 x € 0,- € 0,-
€ 0,-
Dit komt overeen met een stuksprijs van € 0,-
Excl. 21% BTW, excl. verzendkosten
Vragen? Bel onze klantenservice: 043-6013030
Beschrijving Productdetails
Ook iets voor u?
Klanten die dit item kochten, kochten ook
« Terug

Back to top