Vragen? Bel ons:

0436013030

 

Snelle levering !   -   Uitstekende service !   -   Veilig betalen !

 

 

Zoeken A tot Z
Klantenservice
Filter op
Prijs
  1.  
    €0
    €64
    0 -  64
  2.  
  3. -

Balpennen - Schrijfwaren

Balpennen als relatiegeschenk zijn zeer geschikt voor uw reclamepresentatie. Balpennen blijven een topper op het gebied van reclameartikelen, men kan er nooit genoeg van hebben. Overal en altijd heeft met wel een keer een pen nodig, in iedere tas, koffer, jaszak, laatje of auto zou een pen moeten liggen, je hebt ze altijd nodig. Daarom vindt u bij Darpo zeer veel verschillende modellen en aanverwante artikelen zoals schrijfmappen en pennenhouders.

Balpennen als reclamemiddel van Darpo

Het meest succesvolle reclameartikel is veruit de balpen. Inmiddels is de keuze onbegrensd en de groei zo enorm, dat een gewone balpen niet meer populair is, maar liever een model dat precies aan uw wensen voldoet, qua kleur en design. Bij Darpo vindt u een zeer ruime keuze aan reclamebalpennen met opdruk tegen zeer gunstige prijzen. U kunt kiezen uit duizenden verschillende modellen en kleuren, uiteraard bedrukt met uw logo. Naast schrijfsets met gravure vindt u bij Darpo ook lederen schrijfmappen in A4 en A5 formaat. Maar het meest populaire artikel is toch de balpen met bedrukking. Ook in deze digitale tijd is de balpen nog steeds een klassieker onder de give-aways. In de tijd van tablets, laptops en smartphones worden toch nog dagelijks balpennen gebruikt. De combinaties tussen klassieker en nieuwe giveaway is de stylus. Een balpen met zacht gummie punt voor bediening van touchscreens. Zo komen oud en nieuw bij elkaar. Kinderen kleuren met stiften en potloden, architecten werken met fineliners en wie nog ouderwets elegant wil schrijven gebruikt een mooie vulpen, bedrukt met firma- logo.

Schrijfwaren als reclamemiddel

Toppoint schrijfgerei heeft een interessant assortiment, kwaliteitsproducten, made in Europe, dus echte klasse. Toppoint heeft naam gevestigd op dit gebied door hoge kwaliteit te leveren in met name balpennen, schrijfmappen etc. Voortdurend worden er nieuwe producten ontwikkeld. Twee klassiekers die zich al tientallen jaren weten te handhaven zijn: de Toppoint Apollo en de Toppoint Cube, die u uiteraard bij Darpo kunt laten bedrukken. Modellen met een duo-functie worden steeds populairder, de balpen met USB stick bijvoorbeeld vervult naast de eenvoudige functie van schrijven ook de functie van gegevens opslaan. Juist in deze moderne tijd wil men met de eenvoudigste middelen over vele verschillende gadgets beschikken. Daarom is dit artikel uitermate geschikt als reclameartikel.

Balpennen van een bepaald merk online bestellen

Naast de eenvoudige goedkopere balpennen beschikt Darpo ook over balpennen uit het hogere segment. Prodir schrijfgerei met de modellen DS3 en DS5 hebben een zeer modern design en door hun “haptic en optic” zijn deze zeer populair. Ook allerlei soorten kleurstiften zijn zeer geliefd. Kinderen zijn natuurlijk altijd blij met kleurpotloden of kleurstiften, deze kunnen uiteraard altijd naar wens bedrukt worden. Daarnaast bieden wij ook de daarbij behorende pennenetui’s aan, zodat deze artikelen niet rondslingeren maar netjes opgeborgen kunnen worden, altijd binnen handbereik. Ook deze pennenetui’s zijn ideaal om uw reclameboodschap op te laten bedrukken.

Back to top