Vragen? Bel ons:

0436013030

 

Snelle levering !   -   Uitstekende service !   -   Veilig betalen !

 

 

Zoeken A tot Z
Klantenservice
Filter op
Prijs
  1.  
    €0
    €35
    0 -  35
  2.  
  3. -

Reizen - Auto

In de wereld van de volwassen mens is de auto nog steeds het meest favoriete speelgoed. Daarom is het voor de hand liggend om een relatiegeschenk te kiezen op dit gebied. De mogelijkheden zijn letterlijk grenzeloos en ieder van deze promotionele artikelen heeft zijn eigen bijzondere eigenschap dat onderweg zorgt voor een perfecte reclame. In de winter is bijvoorbeeld de bedrukte ijskrabber zeer populair en functioneel. Niet alleen tijdens gebruik, maar ook als de bedrukte ijskrabber achter de voorruit ligt. Langdurige reclame kan worden bereikt met vrijwel ieder artikel uit deze categorie Auto & Reizen. In de zomer zorgt bijvoorbeeld een bedrukt zonnescherm in uw auto voor opvallende reclame. Promotie en functionaliteit kunnen bij de artikelen zeer goed verenigd worden.

Handige promotionele artikelen online

Iedere automobilist moet goed voorbereid vertrekken op een lange reis. Klein gereedschap, EHBO koffertje of tandenborstel worden onderweg vaak gebruikt maar zijn zelden beschikbaar. Een ongelukje is snel gebeurd. Bijvoorbeeld een knoop van een overhemd, daarvoor is een bedrukt naaigarnituur ideaal. Of een bedrukt EHBO etui, onmisbaar in iedere auto. Ook zijn het zakmes en de zaklamp erg handig om bij de hand te hebben onderweg.


Auto en Reizen relatiegeschenken bestelt u makkelijk en snel online bij DARPO

De parkeerschijf als relatiegeschenk is een doordacht en handig item. De parkeerschijf kan overal gebruikt worden, en is belangrijk om onnodige boetes te vermijden. Een parkeerplaats in de buurt van het centrum is moeilijk te vinden en als je er dan een gevonden hebt mis je de parkeerschijf. Dat zijn de momenten dat u blij zou zijn met dit handige artikel. Uiteraard kan de parkeerschijf bedrukt worden met uw eigen logo. De parkeerschijf kan ook nog een winkelwagenmuntje, een kompas of ijskrabber bevatten, een”multi-purpose tool”!

Back to top