Vragen? Bel ons:

0436013030

 

Snelle levering !   -   Uitstekende service !   -   Veilig betalen !

 

 

Zoeken A tot Z
Klantenservice

Darpo Reklame BV drukt uw logo als geen ander.

Darpo Reklame BV weet als geen ander bedrijf hoe ze relatiegeschenken moeten bedrukken met logo.
Sinds 1981 bedrukken ze bij Darpo in eigen drukkerij te Valkenburg. Hier staan de meest moderne drukmachines zoals zeefdruk, tampondruk, borduren en textieldruk voor het bedrukken van allerlei relatiegeschenken, reclameartikelen en kleding.

Als u een artikel wilt bedrukken met eigen logo, vragen wij de klanten om een goed voorbeeld/logo te mailen in Illustrator .eps of Illustrator .ai. Hierna gaan we aan de slag in onze eigen ontwerp studio en maken een voorstel hoe uw logo het beste bedrukt kan worden op het gewenste artikel.

Voor klanten die het wel eens willen zien hoe een artikel bedrukt wordt met logo, kunnen we een afspraak maken om onze drukkerij te bezoeken. Diverse machines zijn dagelijks in gebruik en bedrukken ruim 15.000 eenheden per dag. Vraag voor een gratis rondleiding en bezoek ook onze textieldrukkerij.

Op deze website kunt alle producten bekijken die wij kunnen bedrukken met eigen logo.
De producten op deze website zijn met zorg geselecteerd. Het is slechts een kleine greep uit ons meer dan 30.000 artikelen tellende assortiment. Zoekt u een artikel dat u hier niet aantreft, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 0436013030 of via email info@darpo.nl
Zij kunnen u vrijwel zeker helpen met het vinden van het door u gewenste artikel.

Bezoekt u ook eens onze showroom van 800 m² te Valkenburg in Limburg waar u meer dan 4.000 verschillende artikelen "live" kunt zien. Naast de bekende artikelen zoals balpennen, powerbanks, draagtassen en paraplu's vindt u hier ook een complete textiel-shop van topmerken zoals onder andere: Elevate, Walra, Slazenger en Craft, maar ook vanaf september onze Kerst afdeling met de meest originele ideeën. Verder leveren wij ook zeer exclusieve design-artikelen van Waterman, Samsonite, MagLite, Menu, Rituals, JBL, Moleskine, Jamie Oliver en vele anderen.

Realisatie breed assortiment houten strandstoelen, leverbaar via www.strandstoelen.nl
Augustus 2018, vernieuwde www.darpo.nl webshop live.

Ruim 35 jaar ervaring in relatiegeschenken

Back to top