Vragen? Bel ons:

0436013030

 

Snelle levering !   -   Uitstekende service !   -   Veilig betalen !

 

 

Zoeken A tot Z
Klantenservice
Filter op
Prijs
  1.  
    €0
    €130
    0 -  130
  2.  
  3. -

Smartphones

Verschillende opladers, onder andere ook voor de auto, vergemakkelijken uw relaties de omgang met hun smartphone .Helaas gaan de accu’s van deze apparatuur niet lang mee, daarom is het zeer handig om altijd een kleine oplader achter de hand te hebben, uiteraard met opdruk. Of nog beter, een Powerbank. Natuurlijk speelt het optische aspect hierbij ook een rol. De verbinding tussen schoonheid en handzaamheid is terug te vinden bij creditcard powerbanks met opdruk. Door verschil in materiaalgebruik zijn er heel wat mogelijkheden. Platte powerbanks zijn momenteel heel trendy en een absolute eyecatcher, heel mooi met een opvallende bedrukking.

Subcategorieen van Smartphones bij Darpo

Reclameprodukten voor smartphones in de online shop van Darpo

Waarom eigenlijk? De gemiddelde persoon pleegt meer dan 8.000 telefoontjes en tekstberichten per jaar. Dat zijn mega veel momenten waarop je je toestel pakt. Telefoon gadgets en accessoires zijn om die reden geliefde relatiegeschenken of give-aways.

Natuurlijk mogen voor het juiste geluid ook de luidsprekers en oortelefoons niet ontbreken. Op de website van Darpo vindt u een ruime keuze aan varianten, zodat u altijd iets kunt vinden naar uw smaak. Oortelefoons met een reclameboodschap zijn bij uitstek een artikel om uw reclameboodschap uit te dragen, want dit artikel wordt overal gebruikt, niet alleen thuis maar ook in de trein, bus, metro, tijdens het sporten etc.


Voor de smartphone hebben wij opladers in veel verschillende uitvoeringen, van eenvoudig tot design en als topper een Dockingstation, multifunctioneel te gebruiken als oplader, en uw muziek te laten klinken door hoogwaardige boxen. Smartphone Reclameartikelen Reclameproducten als smartphone-accessoires weten op de juiste manier een reclameboodschap over te brengen. Luidsprekers met logo zijn bij uw relaties een populair geschenk, evenals opladers en hoofdtelefoons. Je kunt er nooit genoeg van hebben omdat ze overal toepasbaar zijn. Omdat iedereen tegenwoordig een smartphone heeft is het logisch dat alle accessoires rondom de smartphone ook heel populair zijn. Alles omtrent de smartphone wordt optimaal gebruikt. Je kunt nooit genoeg van deze accessoires hebben en de artikelen worden nooit weggegooid. Daarom zijn de accessoires optimaal te gebruiken als reclameboodschap.


Darpo heeft daarom een groot assortiment aan deze producten. Een zeer interessant artikel uit deze categorie is de Displaycleaner met opdruk, dit artikel maakt het display in een handomdraai schoon en kan vervolgens heel gemakkelijk achter de hand bevestigd worden. Dit artikel kunt u helemaal laten bedrukken met uw logo. Smartphone-accessoires laten bedrukken bij Darpo Iedere smartphone is uitgerust met een touchscreen-display, daarom hebben wij bij Darpo een veelvoud aan styluspennen voorradig, die naast bediening van het apparaat met een styluspen ook uitgerust zijn met een gewone balpen.

Back to top