Vragen? Bel ons:

0436013030

 

Snelle levering !   -   Uitstekende service !   -   Veilig betalen !

 

 

Zoeken A tot Z
Klantenservice
Filter op
Prijs
  1.  
    €0
    €16
    0 -  16
  2.  
  3. -

Snoep

Chocolade met logo of vruchtensnoepjes met opdruk, om maar een paar mogelijkheden te moeten uit de categorie Snoepgoed. Zoete reclameproducten zijn zeer geschikt voor het verbreiden van uw firmalogo. Hier kunt u zelfs heel individueel het een en ander tot uitdrukking brengen.

Lekkernijen als reclameproduct bij Darpo

De liefde, vooral bij heren, gaat zoals algemeen bekend, door de maag en daar horen uiteraard ook heel wat lekkernijen bij. De een is weg van pepermunt of zuigt gezellig op een snoepje, de ander kauwt liever op een kauwgum. Maar de topper bij uitstek blijkt toch telkens chocolade te zijn. Bij een onlangs gehouden enquete was het veruit de winnaar, nog voor de “dropjes”. Dit wetende mag het duidelijk zijn om te kiezen voor chocolade met uw logo, hetzij op de verpakking of op de chocolade zelf. Dit soort presentjes zijn overal geliefd want iedereen is in zijn nopjes met zo’n lekkere verrassing met opdruk. En hoe het geheel er uit moet zien beslist u natuurlijk helemaal zelf. Deze lekkere reclameproducten worden veel gebruikt bij jaarbeurzen en/of andere evenementen. Het zijn immers prima weggevertjes en ze smelten op de tonSnoepgoed online laten bedrukken;
Niet alleen kinderen zijn verrukt van relatiegeschenken in de vorm van snoepjes, bonbons, kauwgum, lolly’s, pepermunt, druivensuiker of chocolade, ook volwassen houden ervan. Hotels leggen op het hoofdkussen snoepjes neer als een soort van welkom, restauranthouders voorzien hun rekening steeds meer met een snoepje en ook bij de huisartsen zijn er soms snoepjes als troost. Het is duidelijk dat een dergelijk reclameproduct zijn weg al behoorlijk heeft gevonden en bijna niet meer weg te denken is. De verpakking kan op alle mogelijke manieren bedrukt worden, u heeft het voor het zeggen. Pepermunt met logo bedrukt op de houder is zeer gunstig in prijs en overal terug te vinden, dus het effect is uitstekend. En u kent natuurlijk toch ook de beroemde reclame voor Dextro Energy Druivensuiker. Toon uw klanten dat u uw best zult doen om met uw logo zoveel succes af te dwingen. In Nederland is vooral drop geliefd, in België heeft men de voorkeur voor chocolade. Voor beide landen hebben we voldoende keuze.

Snoep als relatiegeschenk van Darpo;

In onze shop vindt u talrijke gunstig geprijsde zoetigheden als relatiegeschenk. Onze lekkernijen kunt u krijgen in een zakje, in een doos, in een glas, in een snoeppot of in een speciale attractieve verpakking, al dan niet met feeststrik. Zelfs de kleuren en de vormen kunt u zelf bepalen. U kunt de verpakking ook laten bedrukken. Met logo bedrukt en email en of tel.nr erbij wordt het gegarandeerd een topper, dus lekkernijen als reclameartikel zijn eenmalig en ideaal. Verder kunt u, bij een bepaalde afname, de vorm van de snoepjes zelf bepalen. Ideaal om een logo te laten maken, waarvan de klant heerlijk kan genieten en u zult er zeker mee scoren, mits het geschenk ook echt lekker is. Vanzelfsprekend zijn er bij Darpo verschillende soorten snoep te verkrijgen. Ook koekjes en snoeppotjes zitten in ons assortiment. Bij deze manier van reclame geldt, zoals bovenstaand reeds tussen neus en lippen is vermeld: de hoofdzaak is en blijft….het moet wel lekker zijn. En dat zijn alle zoetigheden op het terrein van de reclame.

Back to top