Vragen? Bel ons:

0436013030

 

Snelle levering !   -   Uitstekende service !   -   Veilig betalen !

 

 

Zoeken A tot Z
Klantenservice
Filter op
Prijs
 1.  
  €0
  €53
  0 -  53
 2.  
 3. -

Thuis werken

Artikelen 1 tot 24 van 91

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Vragen? Bel onze klantenservice: 043-6013030

Artikelen 1 tot 24 van 91

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Thuiswerken.

Het thuiswerken gaat mensen niet in de koude kleren zitten. In veel gevallen leidt het tot meer stress. Het is dan ook goed om met thuiswerkende werknemers in gesprek te blijven. Draag jouw steentje bij en steek medewerkers en collega's een hart onder de riem. Bijvoorbeeld met producten die leuk zijn om samen met kinderen te doen. Al heb je zelf geen kleine druktemakers in huis, is het zeker dat de buurtkinderen vrolijk worden van een beer voor het raam! En hoe leuk zou het zijn als die ook nog eens een T-shirt aan heeft van het bedrijf waar jij voor werkt.

Blijf fit.

Ook sportartikelen zijn een leuk geschenk om te geven. In ons assortiment vind je yoga matjes en andere sportattributen voor een heerlijke home-workout. Pak een springtouwen of doe yoga-oefeningen. Het enige wat nu nog ontbreekt, is een motiverende playlist! En doordat dat de fysieke afstand steeds groter wordt, is het belangrijk om te laten weten dat je aan iemand denkt. Stuur eens een lekkere chocoladereep met eigen wikkel. Dit kunnen wij op gepaste afstand voor je regelen als brievenbus geschenk. Een smakelijke en persoonlijke hart onder de riem dat iedereen goed doet. Een kleine beloning in de vorm van een geschenk zal de stress zeker wat verzachten, en een bedrukt relatiegeschenk bevordert de samenhorigheid en onderstreept het teamwork.

Thuisvakantie

De wel verdiende zomervakantie zullen we ook thuis doorbrengen. Breng het vakantiegevoel thuis met een zomers bedrukte houten strandstoel. Deze klassieke houten inklapbare strandstoelen kunnen geheel allover in full colour bedrukt worden. Voor meer informatie kunt u onze speciale website bezoeken: www.strandstoelen.nl. Thuis ontstressen is het credo: thuiswerkers bedankt !

Back to top