Vragen? Bel ons:

0436013030

 

Snelle levering !   -   Uitstekende service !   -   Veilig betalen !

 

 

Zoeken A tot Z
Klantenservice
Filter op
Prijs
  1.  
    €0
    €150
    0 -  150
  2.  
  3. -

Tassen

Tassen hebben een enorm reclame-effect omdat het te bedrukken reclamevlak zo groot is. Tassen met reclame worden om verschillende manieren gebruikt, om mee te nemen naar het werk, naar de sportclub, op reis of naar het strand. Bij Darpo vindt u zeer veel verschillende modellen tassen, van boodschappentas tot reistas…

Tassen voordelig bedrukken bij Darpo

Wilt u uw klanten bedanken voor de prettige samenwerking, of heeft uw marketingafdeling een nieuwe campagne bedacht en zoekt u een passend reclameartikel, of wilt u uw klanten een plezier doen met Kerstmis, dan is een tas altijd een goed idee! Of het nou een sporttas, boodschappentas, koffer of rugzak is, je doet er iedereen een plezier mee.

Bedrukte tas als relatiegeschenk

Bij Darpo treft u reclametassen aan in verschillende materialen, zoals leer, katoen, zeildoek, pvc of vilt. Tassen zijn altijd en overal bruikbaar, zoals op school, om boodschappen te doen, als sporttas enz. Tassen zijn onmisbaar in bijna alles wat we doen. En niet alleen onmisbaar maar ook zichtbaar, dus ideaal als reclamemiddel met uw logo.

Reclametas Reclametassen zijn voor iedereen bruikbaar

Of het nou een rugzak, katoenen draagtas of aktetas is, ze blijven heel lang in gebruik. Wanneer u uw relaties een tas cadeau geeft, geeft u iets functioneels en duurzaams, zo blijft uw onderneming in de picture. En als u de tas met uw logo bedrukken laat, maken uw relaties bij het gebruik ervan altijd weer reclame voor u.

Tassen laten bedrukken bij Darpo

Maakt u er handig gebruik van dat tassen dagelijks gebruikt worden door uw relaties, en dit geldt natuurlijk ook voor koffers enz. Deze productgroep vormt een belangrijk onderdeel voor uw reklame-campagne. In onze online-shop hebben we een veelvoud aan reclametassen, zoals bijvoorbeeld aktenkoffers, katoenen en vilten draagtassen, handtassen, laptoptassen, boodschappentassen, reistassen, rugzakken, sporttassen, schoudertassen enz. Wij kunnen alle soorten tassen bedrukken of borduren met logo naar keuze, geheel naar uw wensen. De vrachtautozeildoek tassen, ook wel “postmanbags” genoemd, zijn tegenwoordig heel trendy als give-away en zijn zeer gunstig in prijs. Leverbaar in meer dan 24 verschillende kleuren. Zo is er altijd een kleur tas die bij uw bedrijfslogo past.

Back to top