Vragen? Bel ons:

0436013030

 

Snelle levering !   -   Uitstekende service !   -   Veilig betalen !

 

 

Zoeken A tot Z
Klantenservice
Filter op
Prijs
  1.  
    €0
    €52
    0 -  52
  2.  
  3. -

Textiel

Kleding en textiel als reclameartikel wordt vaak en graag gebruikt, omdat deze manier van reclame maken direct in het oog springt. Op de televisie ziet men deze manier van reclame veelvuldig, met name bij sportactiviteiten. T-shirts met logo of bedrukte/geborduurde caps zijn de meest gebruikte items.

Textiel met logo, bedrukt door Darpo

Een reclameboodschap, die meteen de aandacht trekt, wenst iedere reclamemaker zich. Om dat te bewerkstelligen hebben wij ideaal ontworpen kleding voor u in ons assortiment met aandacht voor de plaats van de reclameboodschap. Uiteindelijk ontkomt u er niet aan bij presentaties of events om uw bedrijf te promoten door middel van bijvoorbeeld bedrukte poloshirts. In ons klimaat is het ook een idee bij buitenactiviteiten te denken aan bedrukte jassen, uiteraard met uw reclamelogo. Bedrukte kleding geeft een gevoel van eenheid, men schept een band als iedereen hetzelfde kledingstuk draagt. Dit komt uiteraard ten goede aan de sfeer.

Hoogwaardige kwaliteitskleding gunstig bestellen

In uw keuze aan textiel vindt u onder andere ook bedrijfskleding zoals softshell jackets, voor privegebruik of voor in de bouw. Bij Darpo staat veiligheid hoog in het vaandel en als er gewerkt moet worden met zwaardere apparatuur, moet de kleding bescherming geven. Zoals bijvoorbeeld winterjassen met logo bescherming bieden om over het hoofd gezien te worden. Of caps met bedrukking of borduursel om te beschermen tegen de felle zon, letterlijk en figuurlijk om het hoofd koel te houden in zomerse temperaturen. En als de winter en kou zich aandient hebben we mooie, warme mutsen in het assortiment, stijlvol te bedrukken of te borduren.

Kinderkleding .

Ook voor de kleintjes heeft Darpo uiteraard een ruime keuze in het assortiment aan bedrukte kleding. Onze medewerkers helpen u graag met het vinden van een creatief idee op ieder gebied van reclame.

Back to top