Vragen? Bel ons:

0436013030

 

Snelle levering !   -   Uitstekende service !   -   Veilig betalen !

 

 

Zoeken A tot Z
Klantenservice

Bekijk onze topmerken

Iedereen is blij met een gratis geschenk. Uw relaties of klanten zullen dat altijd waarderen. U kunt nu kiezen voor een relatiegeschenk van een bekend A-merk. De impact naar uw relaties toe zal nog groter zijn als u ze verblijd met een relatiegeschenk van een bekend wereldmerk. Lift mee op de naamsbekendheid van deze merken en laat uw relatiegeschenk bedrukken met toevoeging van uw eigen firmanaam en/of logo. Merken die voor uw werken! A-merken die Darpo Reklame BV bedrukt kan leveren zijn oa: Moleskine ( notitieboekjes), JBL ( bluetooth speakers), Rituals (verzorgingsproducten) Philips ( powerbanks) Fatboy (Edison lampjes), Senz (stormparaplu’s) en nog veel meer. Bekijk hieronder de collectie A-merken die Darpo Reklame BV voor u kan leveren:

De merkartikelen bestellen bij Darpo online

Merkartikelen zijn zeer populair, iedereen is bekend met de grote namen. Maakt niet uit welke branchegroep, staat er een bekende naam op, dan weet de klant wat hij koopt en dat het product hoogwaardig is van kwaliteit. Jamie Oliver bijvoorbeeld, bekend van kookboeken en televisie, biedt een scala aan originele huishoud- en kookartikelen. Door de vrolijke en grappige designs van Jamie Oliver reclameartikelen, zijn deze in Nederland zeer geliefd en is succes verzekerd bij iedere reclamecampagne. Deze producten zijn eenvoudig te personaliseren en daarom uitermate geschikt als luxe reclame-doelmiddel, waar u echt iedereen een groot plezier mee kunt doen.
Wanneer u geïnteresseerd bent in textiel, zoals bv polo’s, t-shirts of jackets dan biedt Darpo een ruime keuze aan van het merk B&C Collection. Iedereen heeft wel eens t-shirt van het bekende merk  B&C Collection. in de kast liggen, de prijs/kwaliteit is goed en er is een ruime keuze.

Merkartikelen laten bedrukken

Een reistas, bedrukt met het logo van Route 66, wordt meteen geassocieerd met Amerikaanse flair door het herkenbare design, en is daarom een uitermate geschikt relatiegeschenk. Maar ook voor thuisgebruik zijn de premium-artikelen van onze merken zeer geschikt, want het zijn hoogwaardige producten waarmee uw bedrijf geassocieerd wordt. Hoogwaardig glas- en porselein van Senator vindt u bij Darpo. Reclamemokken behoren tot de meest populaire reclameartikelen en ook bij deze producten is kwaliteit doorslaggevend. Bedrukte mokken en kop en schotels dragen bij aan een succes van de reclamecampagne. Een ander geliefd reclameartikel is de balpen, ook hier is de kwaliteit weer belangrijk, een Prodir balpen is absoluut een topmerk. De Prodir balpennen, bedrukt met uw logo is een absolute topper als reclameartikel.

Merkartikelen als relatiegeschenk online bij Darpo

De balpennen van Prodir zijn uniek door het herkenbare design. Dit merk heeft Nederland veroverd. De Prodir DS3 is de absolute bestseller. Als u liever een balpen “made in Germany” wilt gebruiken, kunt u kiezen voor de Senator of Klio schrijfwaren, uiteraard met bedrukking naar keuze, voordeel is de korte levertijd. Levertijd kan doorslaggevend zijn als u snel uw bestelling nodig heeft. Maglite zaklampen vindt u ook in onze online shop evenals Victorinox zakmessen, deze twee premium merkproducten kunnen heel goed als geschenk voor uw medewerkers gekozen worden. Natuurlijk hebben merkproducten hun prijs, maar soms moet men klanten, medewerkers en zakenpartners iets extra’s bieden.

Back to top